Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Portugal-Bosna

Da vidimo koje sve za Bosnu dace da Pobjedi

  • Za Bosnu iz ex-yu

    Stimmen: 12 100,0%
  • ili za druge ;=)

    Stimmen: 0 0,0%

  • Umfrageteilnehmer
    12

Boss2009

Ist gelegentlich hier
Registriert
28. September 2009
Beiträge
49
Reaktionspunkte
12
Punkte
8
Cao raja

Jos 5 dana do hita Portugal-Bosna .
I skim god da pricam svi su za bosnu .A sta me je iznendailo svki kazu Bosna ce da pobjedi .Pa me inetersuje vase misljenje da vidim koliko to ovdje milsi .

Poz.
Boss
 
AW: Portugal-Bosna

evo dodao sam Umfrage...ali Molim bez nekih bezveznih ili Nacijonalinih Komentara....:emoticon-0150-hands

radi se o jednoj Drzavi iz Ex-Yu...
 
AW: Portugal-Bosna

naravno da sam uz bosnu i smatram da imaju velike sanse da prevazidju ovu prepreku ka putu za afriku,pokazali su se momci kao izuzetno kompaktna ekipa koja zna sta hoce,i najvaznije mogu to i da ostvare.nezahvalno je prognozirati,nisu ni portugalci macji kasalj,ali jedan od njihovih najboljih prvotimaca nije zaigrao u zadnjih mesec dana"ronaldo" zbog povrede,mada je pozvan za tu utakmicu ali,iako zaigra sigurno nece moci da da svoj maksimalni doprinos ekipi,tako da i tu vidim veliku sansu za reprezentaciju bosne.samo napred,drzim palceve i vidimo se u finalu u africi.
 
AW: Portugal-Bosna

Nisam neki sportista i neki fan od Fudbala,ali nebi bilo lose kad bi Bosna isla dalje,da bar covjek moze onda se malo vise radovati uz nase Ex-yu Zemlje...milsim bilo bi Interesantnije da se gleda...
 
AW: Portugal-Bosna

pozdrav narode

za oni koji nemaju abo ili cs.
RTP International (Portugal) prenosi live utakmicu Portugal vs. Bosna 14.11. u 21.30


Hotbird13E 10723 H 29900 3/4
Astra19E 11567 V 22000 5/6
 
Zuletzt bearbeitet:
AW: Portugal-Bosna

Bice tesko, ali su sanse 50:50. Stomak mi kaze da Bosna prolazi.
 
AW: Portugal-Bosna

ubjeden sam u pobijedu BiH repke u Zenici i siguran sam da zabijamo gol u Lisabonu sto znaci kad podvucemo BiH ide dalje
 
AW: Portugal-Bosna

danas potvrdjeno,ronaldo neigra niti u subotu niti u sredu,tako da je to ogroman hendikep za portugalce a velika sansa za reprezentaciju bosne...
 
AW: Portugal-Bosna

Ćiro Blažević: "Imamo potrebu da se odužimo ovom narodu"
IMG Removed Selektor nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Miroslav Blažević, uoči prvog susreta baraža s Portugalom, izjavio je da ima još samo jednu dilemu oko sastava tima koji će u subotu u 21.30 sati istrčati na stadionu Luz u Lisabonu.
U terminu odigravanja utakmice nogometaši BiH večeras će odraditi posljednji trening, nakon kojeg će Blažević objaviti konačan spisak. Selektorova dilema je ko će biti na golu naše selekcije, nedovoljno oporavljeni Kenan Hasagić, Nemanja Supić ili Asmir Begović.
"S Hasagićem još nisam obavio razgovor. On je za mene naš prvi golman. Ako bude zdrav, on će braniti", kazao je Blažević.
Selektor je naglasio da naš tim u subotu očekuje težak zadatak, jer igramo s jednom od najjačih reprezentacija svijeta.
"I pred toga imam velika nadanja. Mislim da i BiH isto tako posjeduje jednu jaku reprezentaciju. Motiv koji je pred nama neuporedivo je veći od bilo kojega. Imamo potrebu da se odužimo ovom narodu, imamo privilegiju da ga obradujemo, jer je on to zaslužio", naglasio je Blažević.
Reprezentacija BiH sutra će imati podršku oko 5.000 naših navijača. Naše nogometaše u glavnom gradu Portugala prati brojna ekipa domaćih novinara i političara, među kojima su premijer Federacije BiH Mustafa Mujezinović i visoki predstavnik Valentin Inzko.
 
AW: Portugal-Bosna

Bilo bi extra kad bi BiH dalje isla.....

Od veceras novi Virus u Portugalu P1BH2 :)
 
AW: Portugal-Bosna

nadam se da cemo ih u Zenici dobiti jer smo veceras imali dobre sanse ali nazalost malo srece
 
AW: Bosnia-Portugal u Zenici

Naso sam odgovor
Evo vam Link
Link veralten (gelöscht)
:emoticon-0173-middl:emoticon-0173-middl:emoticon-0173-middl
 
Zurück
Oben