Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Nabavka,instalacija i eksploatacija zenskog polnog organa...

paradox_

Elite User
Registriert
2. Januar 2009
Beiträge
1.620
Reaktionspunkte
697
Punkte
273
Nabavka, instalacija i eksploatacija picke. Konfigurisanje. Troubleshooting.
0 Predgovor
0.1 Šta je to *****?

***** je jako korisna stvar. Od davnina je covek otkrio njene dobre osobine i uspešno ih je eksploatisao. Da bi smo uspešno objasnili metode dolaženja do iste, moracemo prvo da objasnimo pojam picke.

***** je, jednom recju, interfejs za komuniciranje sa ženom. Najcešce se nalazi fizicki vezan za ženu i to uglavnom ispod donjeg stomaka (oblast ispod pupka)[1]. Pošto najcešce dolazi instaliran i konfigurisan zajedno sa ženom, necemo ulaziti u proceduru instalacije u ovom dokumentu. Ipak, osvrnucemo se na metode finog podešavanja (tweak-ovanja) picke. Za vecinu korisnika, tzv. out-of-the-box konfiguracija je sasvim dovoljna u svakodnevnom radu i eksploataciji, dok ce napredniji korisnici želeti da je prilagode svojim konkretnim zahtevima. Ipak, ovo nece biti tema daljeg izlaganja, vec bi napredniji korisnici trebalo da pogledaju strucniju literaturu[2].

Iako se u strucnom žargonu najcešce koristi izraz ***** (od latinskog vagina, æ), u literaturi se takode srecu i sledeci nazivi: *****, mindža, riba, maca, pica, ribica, pizdurina, picketina, rupa, picokara, dana, kao i mnogi drugi. Važno je napomenuti da svi ovi izrazi oznacavaju istu stvar.
0.2 Šta ce mi *****?

Ako ste napredan korisnik, ovakvo pitanje necete ni postaviti. Ipak, ako je za vas problematika picke još uvek nepoznanica, dacemo krace obrazloženje.

Jedna od najvecih primena picke je kao relaksant, i veoma cesto se koristi za rasterecivanje od svakodnevnog stresa. U ovakvom obliku preporucujemo svakodnevno uzimanje u trajanju od 60 do 120 minuta, u zavisnosti od izdržljivosti korisnika. Pocetnicima se cesto dešava da se konzumacija završi naglo posle 30 sekundi do 1 minuta. Neka vas ovo ne uznemiri, to je sasvim normalna pojava, jednostavno pokušajte kasnije ponovo i krenite sa manjim dozama (5–10 minuta) da bi na svake 2 nedelje postepeno povecavali doze dok ne stignete do zadovoljavajuce kolicine. Ako vam i posle toga ne bude išlo, moracete da konsultujete strucniju literaturu[3].

Druga velika oblast primene picke je kao sredstva za zabavu. U ovom slucaju uzimanje varira od korisnika do korisnika, ali se ipak savetuje obazrivost, zbog velikog broja venericnih bolesti kojima konzumenti mogu biti izloženi. Radi izbegavanja ovakvih eventualija, koristite iskljucivo proverene i testirane brand-name picke vecih proizvodaca i izbegavajte velike servere, jer na njima svakodnevni korisnici cesto ostavljaju viruse.

Ovo su osnovne primene, i one su za pocetnika dovoljne da bi nacinio prve korake u upoznavanju ove opširne i nadasve zanimljive materije.
1 Nabavka
1.1 Priprema

Da bi se došlo do picke, potrebno je primeniti odgovarajuce postupke na ženi, kao nosacu picke sa ogranicenim nivoom inteligencije, koja služi da bi ***** mogla da se pomera sa jednog mesta na drugo, kao i radi lakšeg rukovanja (koristi se kao rukohvat), a mnogi skuplji modeli imaju i sopstvenu pokretljivost koja pomaže pri radu. Ako vam slucajno dopadne stariji ili apaticni model, predlažemo zamenu ili upgrade.

Dakle, glavni postupak koji se vrši na nosacu picke je poznat pod nazivom odvajanje (lat. abs-trachere), cesto i odvajanje picke. Nasuprot mnogim zabludama, predispozicije da bi se primenio postupak odvajanja su veoma niske, i ne variraju mnogo od nosaca do nosaca.
1.2 Šta je sve potrebno?
Koeficijent inteligencije (IQ) veci od 70, mada u zavisnosti od nosaca može da varira. Preporucuje se IQ od barem 120-130% IQ-a nosaca[4]. Srecom, zbog po defaultu niske inteligencije nosaca, vecina koristnika ispunjava ovaj zahtev.
Rudimentarni fizicki izgled. Pod ovim podrazumevamo posedovanje dve ruke, dve noge i kurca kao osnovnog alata za manipulisanje pickom. Ponekad se neki od prva dva može i izostaviti. Takode je poželjno (ali ne i neophodno) da lice konzumenta nije užasno unakaženo nekom nesrecom u laboratoriji, teškom bolešcu ili nasilnim putem.
Stav.
Stav.
Stav.
Žvaka. Ovaj strucni izraz oznacava da je konzument procitao bar 2 knjige, ne racunajuci uputstvo za daljinski upravljac. Pisci kao što su M. Skot Pek, Erika (Mah) Jong i Barbara Sidni-Šeldon se ne preporucuju.
1.3 Stvari koje treba znati kod odvajanja
Nosaci vole kad im se konzument ulizuje. Preporucene tehnike su obracanje sa maco, kuco, ljubavi, pile, sunce, zlato, jedina, draga, srce, bejbe, bebe, i sl. Ne preporucuje se obracanje sa gabore odvratni, kurvo, skrndelju, košmare, svinjo, glupaco, ovco, raznovrsna živino u pocetnoj fazi, mada bi ovo u kasnijim fazama eksploatacije trebalo svesrdno koristiti.
Treba biti cist i umiven (bez krmelja), cistog uda, mada ovo neki osporavaju[5], ne treba jesti beli luk i pasulj pre interakcije sa nosacem picke (najcešce se odaziva na ime „Jelena“).
Bitno je biti svestan cinjenice da je nosac ubeden u vašu mentalnu i seksualnu nadmoc, i koristiti ovo u svakoj prilici. Nikad (i cirilicom: ?????) nemojte otkrivati nosacu to da ste neiskusni i da niste upuceni u rukovanje njenim interfejsom. Takode imajte u vidu da ce tako vaša misticnost (koja se po defaultu dobija) biti teško osakacena.
Novac nije bitan, ali nije ni na izmet. Jedina stvar koje se treba paziti, jeste da vas nosac ne „izmuze“. Takode, mnogi nosaci imaju grešku (eng. bug) koja onemogucava pristup interfejsu bez ulaganja odredene svote novca. Ovakve modele treba izbegavati, ili ako vec imate uslova, prema njima se treba ophoditi kao prema stoci.
Harizma i inicijativa. Ne možete odvojiti nosac sedeci skrštenih ruku. Morate mu koristeci prethodne tehnike pristupiti cim ostvarite najosnovniji kontakt (razgovor i razmenjivanje telefonskih brojeva), a ako ostvarite neki od naprednijih kontakata (svakodnevno druženje, masaža, zivkanje telefonom itd.) ne treba više ni trenutka cekati, vec preci na konzumiranje u roku od odmah.
Nemojte se navuci na jeftine trikove lokalnih džibera i pojavljivati se na zabavama obuceni u stilu 'Milic Vukašinovic'. Ukoliko znate šta radite, pa se ipak odlucite na takav korak, nemojte se libiti da nosacu ponudite da joj „izjedete govno k'o cevap“[6].

Najosnoviji pristup koji oznacava kraj faze odvajanja, je direktan kontakt — poljubac. Faza konzumacije obicno nastupa u roku od 10 sekundi do 10 dana od ovog momenta. Ako ste ostvarili kontakt (vidi tacku 5.) možete odmah primeniti ovu tehniku. Najbolji nacin da se nauci odredivanje trenutka primene ove metode je eksperiment. Eksperimentišite cesto i mnogo sa raznim nosacima dok ne usavršite tehniku ili umrete od seksualne iscrpljenosti.

Ako ste primenili ove tehnike, a niste uspeli, pogledajte sekciju Troubleshooting.
Troubleshooting / FAQ

Q: Odvajam jedan nosac vec duže vreme, ali nikako ne uspem da izvršim konzumaciju. Gde grešim?
A: Možda je problem u pristupu. Ili, bolje receno, možda je problem u NE-pristupu. Pokušajte da budete uporniji i da insistirate na konzumaciji, cak krenite u konzumaciju iako vam nosac nije to eksplicitno dozvolio. U najvecem broju slucajeva i ne treba vam ovakva dozvola, vrlo je moguce da vaš nosac sve vreme jedva ceka da bude konzumiran.

Q: Plašim se da se može dogoditi da moj drug Sloba odvoji nosac koji mi se duže vreme dopada. Treba li da brinem?
A: Nema više potrebe da brinete, to se desilo u ponedeljak.

Q: Gde sam ja bio u ponedeljak?
A: Nigde ni blizu konzumacije, bojim se.

Q: Šta da uradim ako me devojka pozove u svoj stan kad je sama i dugo razgovaramo i masiramo jedno drugo?
A: Možete primeniti cetiri razlicita zahvata:
Sacekati da se ona vrati iz WC-a i da vas zatekne golog na podu njene sobe kako onanišete7.
Nežno je poljubiti i reci joj „Volim te“.
Reci joj: „Meni ne može da se digne“ i otici kuci (može i precutno).
Reci joj: „Hocu... hocu da mi pušiš *****.“
2 Konzumacija

Da bi se pristupilo picci, najcešce je potrebno odstraniti zaštitno kucište, radi cega treba upotrebiti ruke (ponekad i zube). Zatim je potrebno locirati picku (obicno se nalazi ispod donjeg dela stomaka i obrasla je gustom kovrcavom dlakom[8], mada ovo može da varira od nosaca do nosaca). Ako niste sigurni, tražite vlažno i toplo mesto koje nije usta.

Ako mesto nije vlažno, treba primeniti neku od tehnika predigre:
Muljanje i trljanje prstima i šakom.
Pristupanje tupim predmetom.
Pristup jezikom.
Pristup nosem ako je adekvatne velicine.
Izgovaranje ritualnih reci: „Ti si divna“, „Volim te“, „Kako me uzbuduješ“, „Želim te“, „Hocu... hocu da mi pušiš *****“ itd.
Locirajte dve izbocine (velicina može da varira u zavisnosti od toga kakav nosac imate) sa ispupcenim vrhovima i primenjujte na njih tacke 1-4.

Kada ste postigli zadovoljavajuci efekat, možete pristupiti konzumaciji. Vecina modernih picaka radi po principu plug'n'play tako da i dete može da rukuje njima. Ako imate malo stariji model, moracete da rucno obavite veci deo posla.

Za opširnije informacije o tehnikama konzumacije pogledajte Fuck-HOWTO (u pripremi), mada se vecina korisnika vrlo brzo navikne na interfejs i ubrzo vrlo vešto rukuje njime.

I kao zakljucak, zapamtite: repetitio est mater studiorum![1] Za varijacije u lokaciji i položaju picke videti Teški polni i venericni poremecaji, J. Boole i M. Mrkela, Bantam Press, New York, 1968.

[2] ***** — Biblija, V. Vrzic, M. Cvetkovic, S. Miloradovic, izdanje autora, Beograd, 1999; i
120 dana sodome, Markiz de Sad, Zavod za udžbenike i nastavna sredstva, Novi Sad, 1987.

[3] Impotencija i poremecaji seksualnog nagona, sa osvrtom na podložnost sodomiji, S. Negic, izdanje autora, Beograd, 1997, pp. 247-269.

[4] Takode je naucno potvrdeno i klinicki ispitano da nosac ima ~150 grama moždane mase manje nego muškarac.

[5] videti Kritika cistoga uda, E. Kant, Bon, 1885.

[6] Tike, tike, tacke, M. Vukašinovic, City Records, Beograd, 1999.

[7] Ako citate ovaj dokument, pretpostavljam da ste veoma upuceni u ovu tehniku tako da necemo ulaziti u dalja objašnjenja i metode onanije, ali za podrobnije informacije pogledati Kako postati težak perverznjak pre 35-te, S. Negic, V. Vrzic, izdanje autora, Beograd, 1999.

[8] Za razliku od dupeta kod koga je dlaka ravna — videti Ass-HOWTO, izdanje u pripremi.

Recenzije

Pred Vama je jedan od retkih prirucnika na našem jeziku koji se bavi problematikom picke iz ugla željnog korisnika. Autori su uspeli jednostavnim jezikom da formulišu osnovne metode i tehnike rukovanja pickom (za naprednije tehnike potrebno je ipak konsultovati odgovarajucu literaturu kao što je 120 dana sodome, A. F. de Sad, Decje Novine Gornji Milanovac, 1993).

Postoje, naravno, i segmenti koji su nedovoljno obradeni i koje svakako treba ocekivati u eventualnim narednim izdanjima. To su prvenstveno multikorisnicke aplikacije vezane za tehniku paralelnog, tj. istovremenog pristupa preko više slotova, arbitracija prilikom formiranja reda za cekanje (u narodu poznatijeg kao „redaljka“), kao i saveti koji se ticu zamene konfiguracije.

Uzevši sve to u obzir, mišljenja sam da je ovo mali, ali jadan doprinos literaturi iz ove oblasti u nas.
 
AW: Nabavka,instalacija i eksploatacija zenskog polnog organa...

Svasta se moze na ovom forumu nauciti
 
AW: Nabavka,instalacija i eksploatacija zenskog polnog organa...

Ala si me zbunio Milojko sa ovim Segmentom dasam se izgubio :D
 
Zurück
Oben