Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Pljušte otkazi na "Pink BH"

Dieses Thema im Forum "Pink" wurde erstellt von Borko23, 10. April 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Pljušte otkazi na "Pink BH"


  Televizija "Pink BH" je komercijalna televizija koja zbog velike svetske krize smanjuje obim zaposlenih. Ovo su reči glavne i odgovorne urednice "Pink BH" Lajle Torlak posle otpuštanja više od 50 zaposlenih na ovoj televiziji. Nezvanično saznajemo da će otkaza biti još. Mišo Dobrić, direktor "Pink BH"
  O tome ko će dobiti otkaz odlučivali su članovi menadžmenta "Pink BH" Lajla Torlak, generalni direktor Jovo Stanišić i izvršni direktor Mišo Dobrić.
  - Odluku o otpuštanju radnika doneo je vlasnik "Pinka" Željko Mitrović. Tačnije, doneo je odluku o smanjenju broja zaposlenih na "Pink BH" sa 163 na 106. Prihodi naše televizije pali su za 50 odsto u odnosu na 2008. godinu. Da bismo sačuvali budućnost preduzeća moramo otpuštati radnike. Do svega ovoga došlo je zbog svetske ekonomske krize - rekao je Mišo Dobrić.
  Iz banjalučkog studija prošle sedmice otpušteni su Vladan Ostojić i Bojana Bijeljac, a prekjuče su otkazi uručeni i voditeljima i novinarima Mirjani Milovanović, Slobodanu Petroviću i Dariju Čegaru, dok je broj zaposlenih u produkciji i tehnici prepolovljen. Otpušteni "pinkovci" još ne žele da komentarišu ovu odluku "Pinka BH" dok im se službeno ne uruče otkazi.
  Udruženje mladih novinara RS "iznenađeno je i zapanjeno odlukom menadžmenta TV ‘Pink BH’. "Iako se radi o mediju sa privatnim kapitalom, zapanjeni smo da se u vremenu krize i recesije tako poigrava sa sudbinom medijskih radnika. Od ove TV kuće tražimo da preispita odluku o masovnom otpuštanju radnika. Takođe, naglašavamo da je ‘Pink radio BH’ dobio pomoć Vlade RS namenjenu medijima i da u ugovoru jasno stoji da se godinu dana ne sme biti otpuštanja", navodi UMN RS.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.