Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Pink i Total TV

Registriert
8. März 2009
Beiträge
5.760
Reaktionspunkte
4.965
Punkte
373
Novi kanali i novi paketi
Još tješnja suradnja između Pinka i Total TV-a; stižu i novi Pink kanali


Poslije dugogodišnje i uspješne suradnje na distribuciji Pinkovih tematskih kanala, SBB (Serbia BroadBand) i srpska komercijalna televizija Pink dogovorili su se da će dosadašnju suradnju podići na viši nivo. Naime, dvije navedene kompanije potpisale su ugovor o strateškom partnerstvu kojim je kompletna satelitska (DTH – Direct To Home) distribucija svih Pinkovih kanala u Europi, uključujući i Srbiju te zemlje bivše Jugoslavije povjerena SBB- u i njegovoj digitalnoj satelitskoj platformi Total TV.
IMG RemovedNajveći novitet, a ujedno i najveća pogodnost za sve sadašnje ali i buduće korisnike platforme Total TV je ta da će svi Pink kanali sa nacionalnim pokrivanjem (Pink, Pink M i Pink BH) postati dio Plus, odnosno Total TV paketa.
U navedenim paketu svi korisnici Total TV-a u Srbiji i Crnoj Gori moći će pratiti još 3 dodatna Pink kanala u ponudi, a to su Pink Kids, Pink Family i Pink Music.

Ljubitelji glazbe moći će uživati u “muzičkom paketu” koji će u svojoj ponudi sadržavati tri Pink kanala – Pink Extra, Pink Plus i novi kanal- Super Pink.
Posebno veliko zanimanje kod gledatelja izazivaju filmski kanali Pink Movies (24 satni filmski kanal), Pink Action (24 satni kanal sa akcijskim filmovima) i Pink Film (24 satni kanal sa domaćim filmovima), a koji će I dalje biti dostupni Total TV korisnicima u okviru zasebnog programskog paketa “Pink Film”.
Po običaju, najviše pažnje plijene novi kanali pa tako korisnici Total TV-a u skoroj budućnosti mogu očekivati još dva nova kanala iz produkcije Pinka; Super Pink, glazbeni kanal koji će biti sastavni dio “muzičkog paketa”, te Pink Slovenija koji će biti sastavni dio Total TV paketa u Sloveniji. Ubrzo nakon starta navedenih kanala planiran je start kanala Pink Soap koji će biti namijenjen ljubiteljima popularnih sapunica i telenovela.
IMG RemovedPretplatnici Pinka u Europi, a koji prate program putem DTH distribucije dobit će nove Total TV prijemnike sa kojima će moći nastaviti gledati omiljene programe i nakon isključenja Irdeto sustava kodiranja, a koje se planira krajem 10 mjeseca. Valja spomenuti da Pink koristi Irdeto kodiranje još od samih početaka emitiranja na satelitu.
Vlasnik Pink International Company i CEO Pink Media Group, gospodin Željko Mitrović rekao je nakon potpisivanja ugovora: “Potpisivanje ovakvog ugovora je važno ne samo za Pink i SBB kao samo još jedna potvrda dosadašnje uspješne suradnje, nego je važno za sve gledatelje Pinkovih kanala koji su već korisnici Total TV-a i onih koji će to tek postati. Proširenje Pinkove platforme kanala i pokretanje jos specijaliziranih programa će, siguran sam, naići na veliki interes kod publike".
Gosp. Dragan Šolak, predsjednik uprave i CEO SBB-a dodao je: “Ovaj korak je došao kao prirodan nastavak naše suradnje. Pink je lider u svom poslu i po mnogo čemu jedinstvena kompanija na ovim prostorima. Total TV je najuspješnija regionalna satelitska platforma bazirana na vrhunskoj ponudi programa i najsuvremenijoj tehnologiji. Pink je i do sada bio izuzetno važan faktor u uspjehu Total TV-a, a sada postaje jedan od temelja na kojima planiramo daljnju izgradnju naše platforme i ja sam presretan zbog toga.
IMG Removed
Kompanije Pink i SBB su lideri u svojim djelatnostima na teritoriji zemalja bivše Jugoslavije. TV Pink kao najprepoznatljiviji brand Pink Media Group ove godine slavi 15 godina postojanja i uspjeha koji je ostvaren zajedno sa gledateljima. Rezultat tog uspjeha su i ostali Pinkovi kanali koji će od sada biti dostupni korisnicima Total TV-a.
SBB je najveći pružatelj usluga digitalne i analogne kabelske televizije i širokopojasnog Interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regiji, prisutan u pet zemalja svojom Total TV platformom. U suradnji sa kabelskom televizijom Telemach iz Slovenije, sa kojim ima iste većinske vlasnike i predsjednika uprave, čini jedinstven telekomunikacijski sistem na teritoriju nekadašnje države i platforma je na kojoj su nastali mnogi novi tematski TV kanali, od kojih su neki poput Sport Kluba i Ultre izuzetno uspješni.
 
Zurück
Oben