Pink i Total TV

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von Borko23, 3. August 2009.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Novi kanali i novi paketi
  Još tješnja suradnja između Pinka i Total TV-a; stižu i novi Pink kanali


  Poslije dugogodišnje i uspješne suradnje na distribuciji Pinkovih tematskih kanala, SBB (Serbia BroadBand) i srpska komercijalna televizija Pink dogovorili su se da će dosadašnju suradnju podići na viši nivo. Naime, dvije navedene kompanije potpisale su ugovor o strateškom partnerstvu kojim je kompletna satelitska (DTH – Direct To Home) distribucija svih Pinkovih kanala u Europi, uključujući i Srbiju te zemlje bivše Jugoslavije povjerena SBB- u i njegovoj digitalnoj satelitskoj platformi Total TV.
  [​IMG]Najveći novitet, a ujedno i najveća pogodnost za sve sadašnje ali i buduće korisnike platforme Total TV je ta da će svi Pink kanali sa nacionalnim pokrivanjem (Pink, Pink M i Pink BH) postati dio Plus, odnosno Total TV paketa.
  U navedenim paketu svi korisnici Total TV-a u Srbiji i Crnoj Gori moći će pratiti još 3 dodatna Pink kanala u ponudi, a to su Pink Kids, Pink Family i Pink Music.

  Ljubitelji glazbe moći će uživati u “muzičkom paketu” koji će u svojoj ponudi sadržavati tri Pink kanala – Pink Extra, Pink Plus i novi kanal- Super Pink.
  Posebno veliko zanimanje kod gledatelja izazivaju filmski kanali Pink Movies (24 satni filmski kanal), Pink Action (24 satni kanal sa akcijskim filmovima) i Pink Film (24 satni kanal sa domaćim filmovima), a koji će I dalje biti dostupni Total TV korisnicima u okviru zasebnog programskog paketa “Pink Film”.
  Po običaju, najviše pažnje plijene novi kanali pa tako korisnici Total TV-a u skoroj budućnosti mogu očekivati još dva nova kanala iz produkcije Pinka; Super Pink, glazbeni kanal koji će biti sastavni dio “muzičkog paketa”, te Pink Slovenija koji će biti sastavni dio Total TV paketa u Sloveniji. Ubrzo nakon starta navedenih kanala planiran je start kanala Pink Soap koji će biti namijenjen ljubiteljima popularnih sapunica i telenovela.
  [​IMG]Pretplatnici Pinka u Europi, a koji prate program putem DTH distribucije dobit će nove Total TV prijemnike sa kojima će moći nastaviti gledati omiljene programe i nakon isključenja Irdeto sustava kodiranja, a koje se planira krajem 10 mjeseca. Valja spomenuti da Pink koristi Irdeto kodiranje još od samih početaka emitiranja na satelitu.
  Vlasnik Pink International Company i CEO Pink Media Group, gospodin Željko Mitrović rekao je nakon potpisivanja ugovora: “Potpisivanje ovakvog ugovora je važno ne samo za Pink i SBB kao samo još jedna potvrda dosadašnje uspješne suradnje, nego je važno za sve gledatelje Pinkovih kanala koji su već korisnici Total TV-a i onih koji će to tek postati. Proširenje Pinkove platforme kanala i pokretanje jos specijaliziranih programa će, siguran sam, naići na veliki interes kod publike".
  Gosp. Dragan Šolak, predsjednik uprave i CEO SBB-a dodao je: “Ovaj korak je došao kao prirodan nastavak naše suradnje. Pink je lider u svom poslu i po mnogo čemu jedinstvena kompanija na ovim prostorima. Total TV je najuspješnija regionalna satelitska platforma bazirana na vrhunskoj ponudi programa i najsuvremenijoj tehnologiji. Pink je i do sada bio izuzetno važan faktor u uspjehu Total TV-a, a sada postaje jedan od temelja na kojima planiramo daljnju izgradnju naše platforme i ja sam presretan zbog toga.
  [​IMG]
  Kompanije Pink i SBB su lideri u svojim djelatnostima na teritoriji zemalja bivše Jugoslavije. TV Pink kao najprepoznatljiviji brand Pink Media Group ove godine slavi 15 godina postojanja i uspjeha koji je ostvaren zajedno sa gledateljima. Rezultat tog uspjeha su i ostali Pinkovi kanali koji će od sada biti dostupni korisnicima Total TV-a.
  SBB je najveći pružatelj usluga digitalne i analogne kabelske televizije i širokopojasnog Interneta u Srbiji i najznačajniji operator satelitske televizije u regiji, prisutan u pet zemalja svojom Total TV platformom. U suradnji sa kabelskom televizijom Telemach iz Slovenije, sa kojim ima iste većinske vlasnike i predsjednika uprave, čini jedinstven telekomunikacijski sistem na teritoriju nekadašnje države i platforma je na kojoj su nastali mnogi novi tematski TV kanali, od kojih su neki poput Sport Kluba i Ultre izuzetno uspješni.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.