PH Medialink bp hd

Dieses Thema im Forum "Polnisch" wurde erstellt von jimmi12, 6. Oktober 2013.

  1. jimmi12
    Offline

    jimmi12 Newbie

    Registriert:
    23. September 2008
    Beiträge:
    14
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    Czolem!! Mam maly problem z z dekoderem PH MEDIALINK BP HD .Kiedys lecialo wszystko bez problemu ale od pewnego czasu niektore programy znikaja Polsat Film TV sport TV6 zmienily frekwencje
    i moj dekoder za chiny nie moze ich znalesc ? Moze ktos wie co trzeba zrobic!!
     
    #1
  2. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: PH Medialink bp hd

    servus,moze wgraj gotowy Setting
     
    #2
  3. jimmi12
    Offline

    jimmi12 Newbie

    Registriert:
    23. September 2008
    Beiträge:
    14
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: PH Medialink bp hd

    Hey !Tez tak myslalem ale niezabarco wiem gdzie go szukac ?
     
    #3
  4. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    #4
  5. jimmi12
    Offline

    jimmi12 Newbie

    Registriert:
    23. September 2008
    Beiträge:
    14
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: PH Medialink bp hd

    Czolem ! Dzieki za podpowiedz ale jest male ale mam wbite w dekodera kilka settingow Darki.. dso ... owl.. z 2012 innych nie znalazlem . Wie moze ktos czy wystarczy przez internet updaten i czy to cos pomoze?
     
    #5
  6. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: PH Medialink bp hd

    hi ,trudno powiedziec nie znam twojego resiwera musisz wyprubowac,jak bys mial taki jak ja to moge wiecej pomoz,a wtej sytuacji....:emoticon-0113-sleep
     
    #6
  7. jimmi12
    Offline

    jimmi12 Newbie

    Registriert:
    23. September 2008
    Beiträge:
    14
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    1
    AW: PH Medialink bp hd

    HEY!To wogole jakis dziwolong trudno do niego cos znalesc!
     
    #7
  8. anton1963
    Offline

    anton1963 Hacker

    Registriert:
    18. Dezember 2009
    Beiträge:
    485
    Zustimmungen:
    418
    Punkte für Erfolge:
    63
    Ort:
    bei meiner Frau
    AW: PH Medialink bp hd

    hi,spraw se nowy,najwyzszy czas wez Dream 800HD SE moze byc Clon kupilem taki do syna jest zadowolony i niedrogi
    http://www.sat-media-world.com/index.php?page=categorie&cat=6
    tu masz namiary,bedziez zadowolony!!!
     
    #8

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.