Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Opticum 9500 firm/emu?

Nobody is reading this thread right now.
AW: Opticum 9500 firm/emu?

Netraje dugo 5 minuta otprilike
Dali si uzeo ispravan software,ovo je pravi- Link ist nicht mehr aktiv.

Netraje dugo 5 minuta otprilike
Dali si uzeo ispravan software,ovo je pravi- Link ist nicht mehr aktiv.

Evo probo sam i sa ovim Firmware ali ja sam izgleda pravi baksuz nece pa nece sve sam isprobo. Neznam sta dalje da radim.
Ceka cu jos malo pa cu probat sutra ponovo.

Pozdrav Topi51

evo ti jos jedno uputstvo!na nemackom!

mozes u njega ubaciti sve od Yumatu IQ , kada budes odredjivao postavke ovdje oznaci ovako Na UPGRADE TYPE odaberi ALLCODE +Bootloader, evo ti jedan dump sw i u njemu ti je sve unutra

mozes u njega ubaciti sve od Yumatu IQ , kada budes odredjivao postavke ovdje oznaci ovako Na UPGRADE TYPE odaberi ALLCODE +Bootloader, evo ti jedan dump sw i u njemu ti je sve unutra

Zdravo dragi moji Zemljaci

Evo davam se javim ponovo i davam se zahvalim na pomoci,Ali davam kazem samo da nisam uspio da sredim resiver. Iso sam sve onako kako ste mi govorili ali na zalost nista nije funkzionisalo kako sam ja zamisljo. Pa sam resio da se preda i da odustanem od montiranja. I jos jednom fala vam na pomoci i puno pozdrava od mene.

Topi51:emoticon-0149-no::emoticon-0149-no:

topi!
da nemas slucajno pogresan kabel ?

topi!
da nemas slucajno pogresan kabel ?

Kako mislis pogresan kabel

Sa ovim kablom sam mnoge Firmware skido cak i za DM 500
Da netreba neki drugi kabal ako je tako lahko cuga nabavit.

Pozdrav Topi51

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…