Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Oberschlesien

Nobody is reading this thread right now.
AW: Oberschlesien

sprawdzian do slonzokow, co znaczy turej sie, ? a do tych co twierdza ze sa prawdziwymi niemcami, jak sie nazywo fyrtok po niemiecku
to chyba mo byc turlej sie ? > nie tażaj się, albo nie fyrlej bo dostaniesz fyrlackom po gnyku
a tam paplosz i paplosz, srosz gupoty boroku bo gorole to tysz szwarne hopy ino łoni nie do roboty, harowac nie umią fircyki takie.
klocek i szychta,
Grüß Gott !

@Link Removed

nie z tramwajowni ino z bogucic , dokladnie z zamego srodka bogucic , kolo gruby katowice zech mieszkol ( przez park )

heheheheheeheheheh kiedys zech tam nan zolyty poszed na osiedle za kosciolym dobrze ze zech chopcow nz gksy znol bo inaczy bez zymbow do dom te Chodziles do Marcholta?

jo tyz , ta miolech kumpla marian prochota kas tam mieszkol

jo mieszkol kolo Slowianu Katowice na 1 Maja, przy przejezdzie kolejowym

- - - Aktualisiert - - -

Eugen nie znosz ty familia Cholewa,z Bogucic

@Link Removed
moja matka jest z Laurahütte :emoticon-0136-giggl

widza ze tukej same swoje som co przez miedza my sie widzieli i napewno nie roz w banie zusamen szczasli :whistle2:

wto wiy , ja to bylo downo i ny prowda jak sie po szaberpalzu lotolo ( starym kolo slaskich !) jak jeszcze katowice bylo katowice a ny qw... manhatan !! ny aby nybylo fajnnie jest czysto teraz nic w lufcie ny loto ale to poleku juz nie moje katowice , jak francik bula jeszcze po choldach lotol abo nad rawa sie jabole pilo

@czutok :
widza ze tukej same swoje som co przez miedza my sie widzieli i napewno nie roz w banie zusamen szczasli
ale ny w 15 !!!

Zuletzt bearbeitet:
Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…