Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

nawi w smartphon htc

Nobody is reading this thread right now.

elasigi

Hacker
Dostalem smartphona htc i mam pytanie, czy bez internetu mozna korzystac z nawigacji, ?

AW: nawi w smartphon htc

Jest to HTC One V ma oczywiscie GPS i Maps , nie mam zielonego pojecia , jak to dziala , wiec licze na jakas pomoc .

pewnie ze bez internetu idzie navi uzywac , do tego musisz ale najpierw se jakis soft zainastalowac , np. tomtom , navigon , itp.

sciagasz mapy i speichrujesz w pamieci albo na sd karcie , i juz telefon dziala jako navi bez internetu

A czy Maps mozna wykorzystac do navi, bo te mam zainstalowane,?

to co masz zainstalowane to jest na 100% google maps , to jako navi tez mozna wykozystywac , tylko ze musisz miec internet zalaczony

zeby uzywac telefon jako navi bez internetu , musisz inny soft zainstalowac z mapami ( bylo gdzies w downloads , ale od czasu jak przenosza caly download to znika duzo zeczy i nie powraca wiecej )

Nawet nie wiedziolech ze jo jest taki zdolny, udalo mi sie sciagnac soft i nawet funktionuje.
Dzieki za pomoc.

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…