Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Na Hot Bird uskoro stiže Hustler TV HD?

murati

Best Member
Boardveteran
Registriert
27. März 2008
Beiträge
7.555
Reaktionspunkte
4.320
Punkte
383
Ort
Digital-Eliteboard
Prvi hardcore kanal u HD tehnici

Prema informacijama poljskog portala SatKurier.pl, do kraja ove godine na satelitu Hot Bird na 13° istočno sa radom bi trebao krenuti prvi europski hardcore kanal u visokoj razlučivosti (HDTV). Neslužbeno se doznaje da je riječ o kanalu Hustler TV HD. U ovom trenutku projekt je u fazi pregovora o najmu transponderskog kapaciteta, odabira kodnog sustava i pripadajućih dekoderskih kartica te usklađivanja tv prava i visine pretplate koju će krajnji korisnici morati isplatiti da bi mogli pratiti ovaj kanal i u svojoj kući.

Stephanie Meyer iz luksemburške tvrtke Totalmedia Solutions koja je glavni distributer Hustler TV-a u Europi za satkurier.pl potvrdila je da se već neko vrijeme pripremaju za pokretanje svojeg hardcore kanala u visokoj razlučivosti.
IMG RemovedStart emitiranja Hustler TV-a u visokoj razlučivosti biti će jak udarac konkurentskim kanalima / platformama kao što su Free-X-TV i Sex View koji ne samo da kanale emitiraju isključivo u standardnoj razlučivosti već ih emitiraju u vrlo lošoj kvaliteti. Prema izboru gledatelja, porno kanali sa najkvalitetnijom slikom i sadržajima su Dorcel TV i Private Spice. Platforma Sex View je imala vlastiti "high quality" kanal Sex View HQ koji je zbog vrlo malog broja pretplatnika prestao sa emitiranjem.
Hustler TV će prema procjenama stručnjaka najvjerovatnije koristiti neke od najpopularnijih sistema uvjetnog pristupa, a to su Viaccess ili Conax. Moguće je i korištenje više sistema odjednom, tzv. Simulcrypt. Emitiranje preko Hot Birda osigurat će Hustler TV-u dostupnost u cijeloj Europi, sjevernoj Africi ali i na Bliskom Istoku.
U Europi Hustler TV je dostupan u velikom broju zemalja, uključujući i Hrvatsku. Osim Hustler TV-a na kojem emitiraju hardcore sadržaji postoji i Blue Hustler, koji emitira blaže, softcore sadržaje.
 
Zurück
Oben