Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Na Hot Bird uskoro stiže Hustler TV HD?

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von murati, 3. Juni 2009.

 1. murati
  Offline

  murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  27. März 2008
  Beiträge:
  7.742
  Zustimmungen:
  4.402
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Reitten
  Ort:
  Digital-Eliteboard
  Prvi hardcore kanal u HD tehnici

  Prema informacijama poljskog portala SatKurier.pl, do kraja ove godine na satelitu Hot Bird na 13° istočno sa radom bi trebao krenuti prvi europski hardcore kanal u visokoj razlučivosti (HDTV). Neslužbeno se doznaje da je riječ o kanalu Hustler TV HD. U ovom trenutku projekt je u fazi pregovora o najmu transponderskog kapaciteta, odabira kodnog sustava i pripadajućih dekoderskih kartica te usklađivanja tv prava i visine pretplate koju će krajnji korisnici morati isplatiti da bi mogli pratiti ovaj kanal i u svojoj kući.

  Stephanie Meyer iz luksemburške tvrtke Totalmedia Solutions koja je glavni distributer Hustler TV-a u Europi za satkurier.pl potvrdila je da se već neko vrijeme pripremaju za pokretanje svojeg hardcore kanala u visokoj razlučivosti.
  [​IMG]Start emitiranja Hustler TV-a u visokoj razlučivosti biti će jak udarac konkurentskim kanalima / platformama kao što su Free-X-TV i Sex View koji ne samo da kanale emitiraju isključivo u standardnoj razlučivosti već ih emitiraju u vrlo lošoj kvaliteti. Prema izboru gledatelja, porno kanali sa najkvalitetnijom slikom i sadržajima su Dorcel TV i Private Spice. Platforma Sex View je imala vlastiti "high quality" kanal Sex View HQ koji je zbog vrlo malog broja pretplatnika prestao sa emitiranjem.
  Hustler TV će prema procjenama stručnjaka najvjerovatnije koristiti neke od najpopularnijih sistema uvjetnog pristupa, a to su Viaccess ili Conax. Moguće je i korištenje više sistema odjednom, tzv. Simulcrypt. Emitiranje preko Hot Birda osigurat će Hustler TV-u dostupnost u cijeloj Europi, sjevernoj Africi ali i na Bliskom Istoku.
  U Europi Hustler TV je dostupan u velikom broju zemalja, uključujući i Hrvatsku. Osim Hustler TV-a na kojem emitiraju hardcore sadržaji postoji i Blue Hustler, koji emitira blaže, softcore sadržaje.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.