Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Kličko: Hej, ne budi kukavica!

Dieses Thema im Forum "Sport" wurde erstellt von Borko23, 13. April 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Kličko: Hej, ne budi kukavica!


  Prvak sveta u verzijama IBF, IBO i WBO, ukrajinski bokser Vladimir Kličko, poručio je danas Britancu Dejvidu Heju, šampionu sveta u verziji WBA, da prestane da beži i prihvati da se bori protiv njega.
  "Dejvide, ne budi kukavica. Dva puta si otkazivao mečeve protiv mene i mog brata i vreme je da se konačno suočiš sa onim što je neizbežno. U ime svih ljubitelja boksa, zvanično te izazivam. Ne možeš večno da izbegavaš naš duel", poručio je Kličko Heju.
  Hej je 3. aprila odbranio titulu, pošto je pobedio Amerikanca Džona Ruiza tehničkim nokautom u devetoj rundi.
  Hej je prošle godne imao zakazanu borbu protiv Vladimira Klička, prvaka sveta u vetziji WBC, ali je od nje odustao zbog povrede, a odustao je i od meča protiv Vitalija Klička. Posle pobede protiv Ruiza, Hej je izjavio da bi naredni meč voleo da ima protiv jednog od braće.
  Vladimir je svoja tri pojasa odbranio prošlog meseca u duelu protiv Edija Čembersa, dok Vitalij titulu brani 29. maja protiv Poljaka Alberta Sosnovskog.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.