Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Kanal Pink.si stiže i u ponudu DTH platforme Total TV u Sloveniji

Dieses Thema im Forum "Pink" wurde erstellt von Borko23, 13. September 2010.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Kanal Pink.si stiže i u ponudu DTH platforme Total TV u Sloveniji
  Novi slovenski komercijalni tv kanal Pink Slovenija koji će sa službenim emitiranjem programa krenuti 30. rujna, također će biti dostupan i pretplatnicima digitalne satelitske pay tv platforme Total TV u Sloveniji. Pink Slovenija (Pink.Si) trenutno je dostupan samo u digitalnom zemaljskom multipleksu B u Sloveniji (MUX B) čiji je operator skandinavska kompanija Norkring.  [​IMG]


  Prema pisanju slovenskog portala o satelitskoj televiziji SateliTV.net, Pink Slovenija će u ponudi regionalne DTH platforme Total TV startati najvjerovatnije 30.9.2010. i to na frekvenciji 10.892 GHz H, Symbol Rate 27500, FEC 3/4 Mpeg2 kodirano u sistemu NDS videoguard. Problem bi mogao biti u tome što je navedena frekvencija već sada prilično popunjena pa se sa nje trenutno emitira čak 11 tv postaja, ali očekuje se da bi kanal BHT1 mogao preseliti na neku od ostalih frekvencija paketa Total TV koji emitira posredstvom Eutelsatovih satelita na 16° istočno.
  Druga mogućnost je povećanje FEC (Forward Error Correction) parametra sa sadašnjih 3/4 na 5/6 što bi osiguralo dodatan prostor na transponderu slovenskog STN-a s kojim SBB odlično surađuje.
  Pink.si će biti komercijalni kanal zabavnog karaktera sa stranim serijama i filmovima, bez informativnog programa. Na programu će se naći i razni zabavni formati kao slovenska inačica popularnog "Trenutka istine", "Kursadžije", "Farma", "Top of the Pops", "Grand show" itd. Kanal će na raspolaganju imati bogatu arhivu RTV Pinka. Na novom kanalu će se prikazivati i kod nas iznimno popularna turska dramska serija "1001 noć" koja emitira na RTL Televiziji u udarnom (primetime) terminu u 20:00 sati.
   
  #1
 2. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  AW: Kanal Pink.si stiže i u ponudu DTH platforme Total TV u Sloveniji

  Kanali Pink.SI i Pink Makedonija testiraju u Total TV-u
  Regionalna digitalna satelitska pay tv platforma Total TV proširila je večeras svoju programsku ponudu sa dva nova tv kanala iz produkcije medijske grupacije Pink Media Group. Riječ je o komercijalnim televizijskim kanalima Pink.si (Slovenija) i Pink Makedonija koji bi uskoro trebali krenuti sa službenim emitiranjem programa. Parametri za prijem kanala:
  Satelit: Eurobird 16A na 16° istočno
  Frekvencija: 10.796 GHz
  Polarizacija: Vertikalna
  Symbol Rate: 30000
  FEC: 3/4
  Norma: DVB-S / QPSK
  Kodiranje: NDS Videoguard
  [​IMG]
  Riječ je o transponderu kojeg je od Eutelsata zakupila slovenska telekomunikacijska tvrtka STN iz Ljubljane, koja je redovitim čitateljima našeg portala otprije poznata upravo po odličnoj suradnji sa Total TV-om. Slovenska verzija TV Pinka identificirana je pod imenom "Pink SI", dok se makedonska krije pod imenom "Pink 15".
  Slovenska verzija TV Pinka, Pink.Si sa emitiranjem bi trebao krenuti 30. rujna 2010. i to u sklopu slovenskog DVB-T multipleksa B (MUX B) ali i u mnogim kabelskim, IPTV i MMDS platformama u toj zemlji. Kanal će, kao što se to da zaključiti iz naslova ovog teksta, također biti dostupan i posredstvom DTH platforma Total TV u Sloveniji.
  [​IMG]
  Pink.si će biti tv kanal zabavnog karaktera sa stranim serijama i filmovima, bez informativnog programa. Na programu će se naći i razni zabavni formati kao slovenska inačica popularnog "Trenutka istine", "Kursadžije", "Farma", "Top of the Pops", "Grand show" itd. Kanal će na raspolaganju imati bogatu arhivu RTV Pinka. Na novom kanalu će se prikazivati i kod nas iznimno popularna turska dramska serija "1001 noć" koja emitira na RTL Televiziji u udarnom (primetime) terminu u 20:00 sati.
  Konkretnijih informacija o tome što će se prikazivati makedonskoj inačici TV Pinka zasad još uvijek nema, no za očekivati je da neće puno odskakati od ostalih kanala.
   
  #2

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.