Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Idućeg mjeseca stižu novosti u paket Total TV

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von goran333, 30. Mai 2009.

 1. goran333
  Offline

  goran333 Hacker

  Registriert:
  23. Februar 2009
  Beiträge:
  412
  Zustimmungen:
  464
  Punkte für Erfolge:
  63
  Na start komercijalnog emitiranja novog (starog) satelita Eurobird 16 na 16° istočno osim gledatelja nestrpljivo iščekuju i satelitske platforme kojima je 16° istočno primarna satelitska pozicija. To su prije svega regionalna DTH platforma Total TV, slovenska platforma STN ali i bugarski ITV Partner. Dolazak Eurobirda 16 na 16° istočno barem će djelomice popraviti sadašnju situaciju koju možemo opisati kao kronični nedostatak transponderskog kapaciteta koji onemogućava digitalnim platformama da se razvijaju u skladu sa potrebama tržišta.Total TV je jedan od najvažnijih "igrača" na 16 stupnjeva istočno, a dostupan je u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Sloveniji i Crnoj Gori. Dolazak nove ptice na 16 st. istočno trebao bi Total TV-u otvoriti apetit za nove tv programe koje svi željno iščekujemo. Što gledateljima Total TV-a nedostaje u paketu? Neki žele više sporta, drugi žele veći broj filmskih kanala. Nekima pak nedostaje erotike, a nekima nešto sasvim drugo. Rekli bismo -sto ljudi, sto ćudi.


  [​IMG]


  Na našem Satelitskom forumu članovi su izrazili najveću želju za kanalima kao što su RTL Televizija (Hrvatska), Nova TV (Hrvatska), Eurosport 2, Cartoon Network, TCM, Boomerang... Eurosport 2 je posebno zanimljiv zbog prijenosa 1. njemačke nogometne lige (Bundesliga) već od ove jeseni. Ipak, po zasad neslužbenim informacijama, Total TV je za svoje pretplatnike spremio nekoliko programskih iznenađenja koja stižu već idućeg mjeseca.


  [​IMG]


  Jedan od prvih noviteta čiji je dolazak vrlo izvjestan je filmski program Cinemax 2 - dodatak Cinemaxu 1. Cinemax 2 će sa emitiranjem u Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Sloveniji početi od 1.6.2009 godine, a biti će sastavni dio CINEMAX programskog paketa ili HBO Premium paketa (ukoliko ste se uz HBO kanale pretplatili i na Cinemax). Više informacija o Cinemaxu 2 pročitajte Du mußt dich Registrieren um diesen Link sehen zu können. Hier klicken und kostenlos Registrieren.
  Cinemax 2 bi sa radom trebao krenuti na novoj frekvenciji (odnosno, na novom transponderu) platforme Total TV, a koji će biti aktiviran samo u slučaju ako novi stari satelit Eurobird 16 na vrijeme započne sa komercijalnim radom. Ukoliko se to ne dogodi, Cinemax 2 će privremeno zauzeti programsku poziciju nekog, možda manje popularnog tv kanala iz Srbije. Prema neslužbenim izvorima, satelit Eurobird 16 sa komercijalnim bi radom trebao krenuti u drugoj polovici idućeg mjeseca (6/2009).


  [​IMG]


  Ljubitelji filmova će zasigurno zadovoljno trljati ruke kada čuju da bi u Total TV između ostalih trebao stići i filmski kanal MGM Central Europe koji je već neko vrijeme lokaliziran na srpski jezik, a odnedavno je započeo i sa lokalizacijom na slovenskom jeziku. MGM Channel emitira starije filmske klasike iz ogromne MGM-ove kinoteke koja broji preko 5000 filmskih naslova. Nije poznato hoće li kanal biti dostupan na svim tržištima gdje Total TV posluje ili samo na onim tržištima gdje je lokaliziran.
  Konkretnije informacije o novitetima Total TV-a saznat ćemo uskoro, najvjerovatnije neposredno prije aktivacije novog transpondera.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.