Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Dreambox tutorijali (upute) by macro1 E1

AW: Dreambox tutorijali (upute) by macro1 E1

imam DM500

onda hrt unutra a novu moras u phoenix!

jel ti karta aktualizirana,radi li u originalnom boxu ili gde vec!ako nije ili nemas prebaci na mgcamd+newcs ili ubaci gbox da se karta aktualizira!normalno u cccam configu netrebaju nikakva posebna podesavanja onda za hrt kartu!mozes ali staviti u cfg:
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/sci0 3570000

a phoenix mozes da spojis,imas serijski port pozadi i treba ti rs232 kabal,podesis na 6 mhz za novu i u cfg ubacis ove postavke!

PHOENIX READER PATH : /dev/tts/0
SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/tts/0 6000000
CAMKEY: /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00
CAMDATA: /dev/tts/0 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00 00
TRY ALL CHIDS : /dev/tts/0

evo ovako imao sam dosad visionnet 8000 i upotrebio Viacess i Alphacrypt modul u spavacoj imam sad dream500 a ocu samo kad stavim kartu ponekad da mi radi
imam ukljucen MGCAMD1.35 ali nece da mi otvori HRT,znaci tribam spojit smartbee i napravit kako si mi napisa jeli ima negdi tocne upute korak po korak posto nesto malo znam ali sam jos uvik amater

Hvala

stavi na mgcamd/newcs ili na gbox za hrt kartu da proradi!a sa smartbee neverujem da ce da ti procita novu,moze li on na 6 mhz da se prebaci?mislim da ne!

stavi na mgcamd/newcs ili na gbox za hrt kartu da proradi!a sa smartbee neverujem da ce da ti procita novu,moze li on na 6 mhz da se prebaci?mislim da ne!
jeli imas link di mogu kupit phoenix i kako izgleda
jer kad trazim phoenix nadjem uvik smartmouse-smartbee-progbee
Link veralten (gelöscht)

Hvala

naprimer ovaj!

koliko dugo vremenski traje da se napravi Flash image beckUP i dali se moze praviti sa verzijom FlahWizard pro 6.3 na dm600(negdje sam procitao da nemoze)

pozdrav

sa dreamup mozes praviti backup. koliko se secam radio sam na dm500 i traje par minuta duze nego flashovanje. sa flashwizard nemogu ti kazem.

moze sa flashwizardom,dream up-om,najjednostavnije je telnetom,mislim,ja tako radim!

telnetom se logiras kao root!pa kucas!
cat /dev/mtd/3 > /var/tmp/backup.img
image se nalazi u foderu /var/tmp,sa ftp programom ga prebacis negde na pc!kad ga vracas logujes se sa ftp programom i prebacis ga u var/tmp!posle telnet kao root!kucas:cd /var/tmp pa enter!pa kucas:
eraseall /dev/mtd/3 && cp backup1.img /dev/mtd/3 pa enter.sacekas da zavrsi pa kucas reboot i enter,i eto ga!

paradox vjerovatno je sa telenetom najjednostavnije i najbrze pa mozda i probam
ovo sa flashwizardom dosta jednostavno ali sam prekinuo poslije 20-ak minuta jer nije skinulo ni 10%.
zasto na dreamup kod mene(v1.3.3.5) imaju samo befehl za verbinden,box flashen i beenden ali za backup nisam vidio(vjerovatno ima) kao na ovoj slici dole
IMG Removed

pozdrav dali ima ovih konfiguracije i za mgcamd????

Alo, citam da se sa phoenixom more gledat digi tv jeli je tu isto potreban boxkey i rsa ?

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…