Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

dreambox 800HD

Nobody is reading this thread right now.

villis

Newbie
Pozdrav svima,molim za malo pomoci,nov sam na ovom forumu i tek jednu nedelju posedujem ovaj box,kako mogu da udjem u box preko interneta i dali mogu ove programe (TV total,pink i druge da prebacim i na drugi resiver u drugoj sobi i na koji nacin)i treba mi jedna lista sa programima i kako da je ubacim u dreambox?pozzzzzzzzzzzz i hvala unapred:fie:

AW: Re: dreambox 800HD

hvala ali ja ovde nista nisam nasao,kao sto rekoh ja sam pocetnik

AW: dreambox 800HD

Ovde je janicar sve lepo objasnio kako da se ubaci lista

Ovdje cu objasniti kako Ubacit setting listu sa DreamboxEditom

Prvo moramo download dreamBox Edit i instalirat pa ga konfigurirati tako da stisnemo na Options

IMG Removed

Dobijamo sljedeče

IMG Removed

gdije pod IP adress of Dream box upišemo IP od DM u passwrd on drembox mora pisati DREAMBOX ili ako je promijenjena moramo upiati drugu i na kraju stisnemo na SAVE

Stime bi bilo gotobvo konfiguriranje DreamboxEdita

Sada stisnemo na OPEN

IMG Removed

Prije moramo download setting listu Sada moramo nači gdje smo spremili i raspakirali Setting listu za DM tako da moramo najprije nači DRIVERS u koju smo spremili listu u ovom slučaju C: pa nađemo mapu u kojoj je spremljena setting lista u ovom slučaju setting 25.12.2008

IMG Removed

sada stinnemo na OK i ćekamo da se učita lista

Sada stisnemo na FTP

IMG Removed

I Sada se pojavi sljedeče i stisnemo na Send Files to dreambox

IMG Removed

Kada dobijemo sljedeču sliku

IMG Removed

kada dobijemo sljedeču sliku ubicivanje setting liste je gotovo

IMG Removed

Samo moramo izači iz programa tako da stisnemo na X

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator: