D Dalma Freak Registriert 26. Januar 2009 Beiträge 239 Reaktionspunkte 7 Punkte 78 7. März 2010 #1 Ciao jeli mi moze neko rec koji je najbolji Image za dream 500 i s kojim mogu radit auto update(kljuceva) nemampojma jeli uopce smijem takva pitanja postavljat hvala unaprijed
Ciao jeli mi moze neko rec koji je najbolji Image za dream 500 i s kojim mogu radit auto update(kljuceva) nemampojma jeli uopce smijem takva pitanja postavljat hvala unaprijed
P paradox_ Elite User Registriert 2. Januar 2009 Beiträge 1.620 Reaktionspunkte 697 Punkte 273 7. März 2010 #2 AW: Dream 500 i DigiTV mani se toga!ubacuj ih kao i do sada jos ovih dvadesetak dana!posle ih tako i tako nece vise biti!
AW: Dream 500 i DigiTV mani se toga!ubacuj ih kao i do sada jos ovih dvadesetak dana!posle ih tako i tako nece vise biti!
OP OP D Dalma Freak Registriert 26. Januar 2009 Beiträge 239 Reaktionspunkte 7 Punkte 78 7. März 2010 #3 AW: Dream 500 i DigiTV pametno i onako nece vise mjenjat
D davorhanibal Newbie Registriert 29. Oktober 2007 Beiträge 19 Reaktionspunkte 0 Punkte 21 13. März 2010 #4 AW: Dream 500 i DigiTV nikak nece mi primit kljuc na dream 100.....definitivno je dobro ubacen ....ali ostane crno sve.....preko cs mi hoce.....?????!!!kako to???
AW: Dream 500 i DigiTV nikak nece mi primit kljuc na dream 100.....definitivno je dobro ubacen ....ali ostane crno sve.....preko cs mi hoce.....?????!!!kako to???
G Gelöschtes Mitglied 28752 Guest 14. März 2010 #5 AW: Dream 500 i DigiTV davorhanibal schrieb: nikak nece mi primit kljuc na dream 100.....definitivno je dobro ubacen ....ali ostane crno sve.....preko cs mi hoce.....?????!!!kako to??? Zum Vergrößern anklicken.... zdravo... ako si dobro upisao kako treba moralo bi da radi,ali kad hoce preko Kluceva da gledas izkluci Netzwerk Kabel...i obrunto..
AW: Dream 500 i DigiTV davorhanibal schrieb: nikak nece mi primit kljuc na dream 100.....definitivno je dobro ubacen ....ali ostane crno sve.....preko cs mi hoce.....?????!!!kako to??? Zum Vergrößern anklicken.... zdravo... ako si dobro upisao kako treba moralo bi da radi,ali kad hoce preko Kluceva da gledas izkluci Netzwerk Kabel...i obrunto..