ako si ozbiljan mogu ja da ti posaljem digijev humax da probas to!moj je vec bio :jakod poljaka i imam box i rsa key,pa ako izvuces iste podatke onda je to to!al da mi vratis resiver!
ako si ozbiljan mogu ja da ti posaljem digijev humax da probas to!moj je vec bio :jakod poljaka i imam box i rsa key,pa ako izvuces iste podatke onda je to to!al da mi vratis resiver!
nije Problem nikakav..samo ja nemogu dati Garanciju za Resiver..jer Prilikom Jtag se moze da desi da Box izgori..mislim ja bi to pazljivo radio..ali ipak da znas dase moze da desi sve i svasta...
Moj prijedlog je:
ako reciever izgori pa da svaki clan naseg foruma koji se interesira za ovu stvar,posalje vlasniku ostecenog recivera par eura.
A ako sve to uspije onda smo napravili pravu stvar,i imamo nekog tu na nasem forumu koji se razumije u to.
pa hajde onda pricaj,koja ti je ideja,korak po korak,sta da radim!moj je humax II ili III neznam tacno,izasao sam malo iz tih zbivanja,a ako mogu nesto da pomognem,rado!!!
Sretno momci, momak iz poljske je vani i nebavi se vise, niti ce se baviti sa vadjenjem box i rsa.
Oprema mu je jos u policiji i ceka na presudu vani.
Prema njegovim upustivma od opreme sta se sve treba kupiti izadje to na nekih 2000-2500 + soft...
nije to bas tako precerano...poznajem jednoga Momka u Njemcoj koji vadio RSA i BOX key..ali kaze daje malo opasno jer lako Box crkne..on je jedan uspjesno izvadio ali su mu tri crkla..