Bir de ben bu dandik Digitüp´le izlenimlerimi aktarayim.
Yakla$ik 2-2,5 yil önce Türkiye´den tanidik üzerine üyelik yaptirmi$tim. Sadece kart üyeligi, onlarin uydu alicisini istemedigimi söylemi$tim, kabul etmi$lerdi bende kart´i aldim getirdim Almanya´ya. $imdiye kadar sorunsuz bir $ekilde sirasi ile Phillips Dbox2 ve Vantage aletlerinde kullaniyordum. Aciklamam gerek, verdikleri kart ise Irdeto2 kartiydi. Ozaman Türkiye´de Irdeto kartlarini dagitmaya ba$lami$lardi.
Yaptigim hata, ücreti yillik ödemem oldu. Iki hafta önce zart diye yayin gitti, telefon görü$meler falan hep ayni sonuc, burda arkada$lar yazmi$ zaten.
Son care olarak bir arkada$in CI+ Modül giri$i olan HD uydu alicisini getirdim eve, birde denemek amaci ile 2 Irdeto Access CI+ Modul aldim:
1. Bir bu
Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.
2. ikinicisi de bu
IMG Removed
Kart sirasi ile iki Modul icinde bir HD CI+ Receiver de takiliydi 24 saat!!
Ama nafile, nuh diyor ama peygamber demiyor. (Neden cali$madigini a$agida belirtecegim) Aboneligin bitmesine iki ay kaldi, iptal ettirdim bende. Alsinlar yayinlari ba$larina calsinlar.
Bu ALLAH belasini vere $irkete üye olmak isteyenlerin iki secenegi var:
1. Türkiye´den üye olmak isteyenler varsa, kesinlikle artik onlarin dandik aletlerini almak zorundalar, ba$ka yolu yok. Irdeto kartlarini uydu alicisi ile e$le$tiriyorlar, Modul da vermiyorlar.
2. Digitüp Euro üyeligi yapanlar gözü acik olurlarsa, Modul üyeligi yaparlar. Almanya´da yasalar geregince Digitüp gibi PayTV $irketleri üyelerine bu imkani vermek zorundalar!! Digitüp´ün sözde mü$teri hizmeti ne söylerse söyslesin INANMAYIN!!!
Lakin, bir bok tarafi da var bu Modül olayinin oda Irdeto2 kartlarini Irdeto CI+ modülleri ile e$le$tiriyorlar. Ve bu Modülleri sadece CI+ sertifikasi olan uydu alicilari ile kullanabiliyorsun yanli$im yok ise. Ve tabii ki Dititüp Euro´da Star TV, Kanal D yok.
Evet arkada$lar benim izlenimlerim bunlar, karar sizin.
Benim icin Digitüp üyeligi bitmi$tir artik, tövbeler olsun, paran ile seni rezil ediyorlar.
Bir husus yazmadan edemiyecegim. Adamlar parali CS sunuyorlar, bir de Türkiye Irdeto2 kartlari ile :emoticon-0138-think
Anlamadim nasil cali$tiriyorlar bu kartlari...
Selam ve saygilar...
slm arkadaslar bende türkiye karti eski simdiye kadar calisiyordu birden bire daha olmuyor 7 derecede hepsi calisiyor ama 42 derecede ligtv olmuyor neden acaba bilen varmi
neyapabiliriz baska care varmi ,baska yolu olmasi lazim bazi kisiler yeni kartlari calisdiriyorlar.bizde mümkün degilmi simdi yeni karmi almamiz gerek
selamlar...
bu degisim olayinda, kontrat i iptal eden varmi sizden ve para iadesi alan oldumu ? parayi pesin ödeyenlerden ?
bana mektup geldi...bizi arayin hesabi...
ben demek istiyorum onlara...ben herhangi bir degisiklik kabul etmiyorum...kartimi geri gönderiyorum ve ödemis oldum gelecekte yayin almadim süresi icin ona göre para iadesi istiyorum....
bilgi alirsam cok güzel olur...
bilgi icin cok sagol ! Vatan sagolsun ;-)))
simdilik o zaman bunlardan normal bir receiver alirim...ve hemen iptal ederim...artik...
bende Dreambox var...bu CI+ modül ler Dreambox la galiba calismiyor !?!
ve eski bir Nokia D-Box 1 var, bunlarda modülü cikartip baska bir modül takma olayi vardi...acaba ona bunlar modülü olurmu ?
CI+ modül e para istiyorlarmi ? bir avantaji olur mu ?
adam akili bir receiver tavsiye edebilirmisin, bu CI+ modülü takabildim...HD olmasina gerek yok...normal receiver yeterli...;-)
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien für folgende Zwecke:
Akzeptieren Sie Cookies und diese Technologien?
Wir verwenden Cookies und ähnliche Technologien für folgende Zwecke:
Akzeptieren Sie Cookies und diese Technologien?