AW: Digitürk equiepment degisimi
Merhaba kanake,
modul ile karti kesin eslestiriyorlar ondan 100% eminim, okudum bir suru yerde. Ama bakalim yarin arayacagim modul istemiyorum zaten aboneligim 1 yil otomatik uzadi diyecegim. elimizde ki receiver ile kullansak ne olur diye soracagim. Bakalim bu sefer ne diyecekler.
Saygilar
seko
Selam arkadaslar ben simdilik beklemedeyim, bana sadece modul ve kart yollamayi kabul ettiler.. receiver olmaz dedim sorun degil dediler... ama ileri tarihe ertelettim... Merak ettigim sekotako arkadasin dedigi gibi, modulu eslestirme duru´mu var mi? ayrica diger bir düsüncem ise, yeni abonelik almak... yeni abonelikte receiver veriyorlar ama karti receivera takmadan veriyorlar... almanya merkeze hangi receiver ile hangi kartin verildigini satis sorumlusu bildiriyor... merak ettigim böylece eslestirilmemis bir kart almis olmuyormuyuz amacimiz da bu degil mi zaten... fakat diger sorun ise, bu karti nasil freischalten yapacagimiz ya da yaptiracagimiz...
Merhaba kanake,
modul ile karti kesin eslestiriyorlar ondan 100% eminim, okudum bir suru yerde. Ama bakalim yarin arayacagim modul istemiyorum zaten aboneligim 1 yil otomatik uzadi diyecegim. elimizde ki receiver ile kullansak ne olur diye soracagim. Bakalim bu sefer ne diyecekler.
Saygilar
seko