AW: Digitürk equiepment degisimi
Sikeli Lige bir yil bakmayin. DigiTüp kartlarini geri yollayin üyeliklerinizi kapatin bakin ne cabuk isler degisiyor.
Bir de ben bu dandik Digitüp´le izlenimlerimi aktarayim.
Yakla$ik 2-2,5 yil önce Türkiye´den tanidik üzerine üyelik yaptirmi$tim. Sadece kart üyeligi, onlarin uydu alicisini istemedigimi söylemi$tim, kabul etmi$lerdi bende kart´i aldim getirdim Almanya´ya. $imdiye kadar sorunsuz bir $ekilde sirasi ile Phillips Dbox2 ve Vantage aletlerinde kullaniyordum. Aciklamam gerek, verdikleri kart ise Irdeto2 kartiydi. Ozaman Türkiye´de Irdeto kartlarini dagitmaya ba$lami$lardi.
Yaptigim hata, ücreti yillik ödemem oldu. Iki hafta önce zart diye yayin gitti, telefon görü$meler falan hep ayni sonuc, burda arkada$lar yazmi$ zaten.
Son care olarak bir arkada$in CI+ Modül giri$i olan HD uydu alicisini getirdim eve, birde denemek amaci ile 2 Irdeto Access CI+ Modul aldim:
1. Bir bu
Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.
2. ikinicisi de bu
IMG Removed
Kart sirasi ile iki Modul icinde bir HD CI+ Receiver de takiliydi 24 saat!!
Ama nafile, nuh diyor ama peygamber demiyor. (Neden cali$madigini a$agida belirtecegim) Aboneligin bitmesine iki ay kaldi, iptal ettirdim bende. Alsinlar yayinlari ba$larina calsinlar.
Bu ALLAH belasini vere $irkete üye olmak isteyenlerin iki secenegi var:
1. Türkiye´den üye olmak isteyenler varsa, kesinlikle artik onlarin dandik aletlerini almak zorundalar, ba$ka yolu yok. Irdeto kartlarini uydu alicisi ile e$le$tiriyorlar, Modul da vermiyorlar.
2. Digitüp Euro üyeligi yapanlar gözü acik olurlarsa, Modul üyeligi yaparlar. Almanya´da yasalar geregince Digitüp gibi PayTV $irketleri üyelerine bu imkani vermek zorundalar!! Digitüp´ün sözde mü$teri hizmeti ne söylerse söyslesin INANMAYIN!!!
Lakin, bir bok tarafi da var bu Modül olayinin oda Irdeto2 kartlarini Irdeto CI+ modülleri ile e$le$tiriyorlar. Ve bu Modülleri sadece CI+ sertifikasi olan uydu alicilari ile kullanabiliyorsun yanli$im yok ise. Ve tabii ki Dititüp Euro´da Star TV, Kanal D yok.
Evet arkada$lar benim izlenimlerim bunlar, karar sizin.
Benim icin Digitüp üyeligi bitmi$tir artik, tövbeler olsun, paran ile seni rezil ediyorlar.
Bir husus yazmadan edemiyecegim. Adamlar parali CS sunuyorlar, bir de Türkiye Irdeto2 kartlari ile :emoticon-0138-think
Anlamadim nasil cali$tiriyorlar bu kartlari...
Selam ve saygilar...
Sikeli Lige bir yil bakmayin. DigiTüp kartlarini geri yollayin üyeliklerinizi kapatin bakin ne cabuk isler degisiyor.