Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
Re: AW: DIGI TV - RSA si BK

Salut si bine ai venit

Da e adevarat ca polonezu a scos dar ai vazut ce scule avea , astea cer o investitie care nu se stie daca o mai scoti plus munca ta
Sti zicala aia mie plin portbagaju de multumesc , am inteles ca sar mai face ceva in tara contra cost dar ceva sigur nu stiu
Daca ar fi fost ceva usor sar fi gasit pe toate forumurile
Cänd polonezu era cu afacerea in floare sau pläns destui useri cä ar fi scump , acum ca nu mai este ar da si dublu ceea ce face sa profite altii ,asta e
Doar prin lipirea unor fire J-tag nu merge

polacul nu avea mari scule ...si nu sculele sunt importante aici ci info !

AW: DIGI TV - RSA si BK

Salut stal si bine ai venit in coltul nostru
Bineinteles ca si info lipseste dar inca nu am auzit sa scoti cu jtag din noile recuri
Sculele sänt si ele importante daca vrei sa scoti Bk - ul si iti trebe aparate de peste 500 euro pune o intrebare , care päna acum se putea rezolva cu maxim 5 euro
Dar daca ai mai multe info te rugam sa ni le impatasesti si noua

Aici un de la polonez cu ce a gasit baietii buni

buna baieti
urmaresc discutia de un timp si observ ca nu e chiar usor cu cartela gigi in alt rec
eu am dm500hd, puteti sami spuneti si mie ce cartele pot folosi
am iteles ca akta merge, cum e cu restu?
boom, dolce, focus?

Sal

Focus merge fara probleme
Dolce incepe sa faca probleme unele prg.nu mai merg
Boom inca nu am vazut

Boom va fi cat de curand Dolce, negocierile sant deja in desfasurare intre Bomm si Dolce.:emoticon-0144-nod:

:good::good::good::good::good::good::good::good::good::good:

Zuletzt bearbeitet:

salut pe toti din forum,
am un octagon 918 hd receiver,ma intereseaza cum sa bag RSA& BK in acest receiver si ce fel de receiver este?.Se spune ca nu este un linux receiver.

Multumesc pt. raspunsuri

mersi Emil,dar ce inseamna "sa rulezi":JC_hmmm:
Cum instalez Oscam sau Sbox?

Zuletzt bearbeitet:
Salut prieteni ,multumita sfaturilor voastre am reusit sa extrag fisierul bin din h 1160,mai departe nu ma descurc,bk are 16 caractere si a fost afisat de program dar care este rsa din sirul acela lung ? Probabil ca nu stiu eu sa folosesc editorul hex asa ca va rog mult cine ma poate lumina si pe mine .Multumesc

@zmeura
Ai putea sa-mi spui ce tip de memorii sunt in 1120NA si (sau) 1160NA? In care este stocat BK si RSA..

Multumesc!

Zurück
Oben