Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
AW: DIGI TV - RSA si BK

:emoticon-0137-clapp CORECT AI DREPTATE :):emoticon-0137-clapp FELICXTARI
DECI AR TREBUI IDENTIFICATI URMATORII PINI:):
VORBIM EXACT CA LA MUFA DB25 DECI
2 - 100 Ohm - TMS
3 - 100 Ohm - TCK
4 - 100 Ohm - TDI
5 - 100 Ohm - RST
13- 30 Ohmi - TDO

18....25 MASA CONECTATE TOATE LA MASA APARATULUI
P.S
STANGA REPREZINTANUMARUL PINILOR DE LA MUFA DE 25 STANGA CE TREBUIE SA GASIN (CONECTAM IN GMOIUL JIJI :). )
USOR USOR VAD CA SE FACE LUMINA :)
DAR CUM PUTEM SA SI IDENTIFICAM ACEI PINI?:wacko1:APOI SA VEDEM IAR IN RETEA LOCARA SAU RETEA DE GEN NET LINII C SAU N ?:emoticon-0183-swear UN PAS MIC NEA RAMAS APOI :emoticon-0183-swear SI LU JIJI LE ARATAM IAR:emoticon-0172-mooni :))
TOTU E POSIBIL DAR HAI SA :read:
CE AI DESCOPERIT TU PANA ACUMA SI VORBESC ACUMA CU TOTI USERI FIECARE TREBUIE SA CAUTE SCORMONEASCA NETU INCERCE CATE CEVA O IDEIE ARRE FIECARE AR FI BINE CA TOTI SA NE ZICEM IDEILE BUNE RELE VEDEM NOI CARE SUNT SI CUM SUNT NU TOTU SE IA PE TAVA SA NE PUNEM FORTA MINTALA SI INTELIGENTA UN PIC LA MAXIM SA CAUTA UN PDF CU PROCESORU SA VEDEM O SCHEMA BLOC SA ANALIZAM CE CONTINE CUM LUCREAZA SA IL INTELEGEM UN PIC ACEST PROCESOR APOI NE VA FI FFFUSOR UNI ZIC CA E FFFGREU MA ABTIN DE LA COMENTARII
ASTEPT IN CONTINUARE SA VA ZICETI PARERILE OPINIILE OPTIUNILE SI DE CE NU ESECURI GRESELI FIECARE INVATA CATE CEVA VORBITI LIBER DESCHIS SI FARA SA FITI SECRETOSI CA AICI NU ISI ARE ROSTU DACA VRETI INTRADEVAR SA OBTINETI CEVA TREBUIE SA MUNCITI SI SA NU FITI SECRETOSI POATE UNI LE STIU DE MULT VARIANTELE POATE CE STITI E O MUNCA GREOAIE SI CU RISC MARE POATE E O VARIANTA MAI BUNA DE CE SA NE ASCUNDEM CEEA CE STIM AFLAM ?IAR ROG PE CEI CARE SUNT CONTRA DISCUTIILOR DE AICI SA NU SE MAI OBOSEASCA CU COMENTARII DE GENU CE AVEM CU JIJI SAU DOLCE SAU ALT OPERATOR RASPUNSU E SIMPLU PENTRU EI
NOI NIMICA EI AU CE AU CU NOI NE MAI NECAJESC DIN CAND IN CAND DAR E BINE CA DOAR ASA MAI MUNCIM SI NOI UNPICUT ALTFEL AR LENEVI "NEURONII":))
CEI CARE NU SUNT DEACORD CU INFORMATII PUR DIDACTICE SI STUDII INSEAMNA CA SUNT PE AICI IN PLUS SI AR AVEA 2 VARIANTE :
1 ORI SA STEA IN GANDIREA LOR COMUNISTA
2 ORI SA SE DESTEPTE INCERCAND SA FACA CEVA UTIL SI CATE E VORBA DE AFACERE DE BANI......MA ABTIN CA LINIILE C SAU N NU SE DAU PE BANI CI PE SCHIMB ADICA PT EI CARE NU STIU DOAR STIU SA SCRIE NUMAI LUCRURI PE LANGA FORUM 1 USER ARE AB LA JIJI DA LINIE DE TIP C SAU N LU UN ALT USER CARE ARE AB DOLCE DOAR NU ITI DA TIOE CARE TU NU AI AB SAU NU VREI SA DAI
DECI NORMAL SUNT 2-3-4 ... AB CARE LE FOLOSIM CU TOTI DOAR PT UN PRG CARE NU IL DA JIJI SAU DOLCE DAR IL GASIM LA VECINU :) CE E RAU IN ASTA ?SAU CEI CARE POSTEAZA CONTRA OR FI PUII MILIARDARILOR DE PATRONI DE LA TV-SAT?:)) MA INDOIESC
3 IAR DACA SE CERE BANI PE CEVA TOCMAI VOUA VI SE CERE COMOZILOR CARE NU DATI NICI O LINIE DAR VRETI SA PRIMITI LINIE CARE NOI O DAM DAR PLATIM PT EA 1 AB LA O FIRMA SI 2 IAR TREBUIE SA PLATEASCA CEI CARE NU AU NICI O CUNOSTINTA DE ELECTRONICA SAU SUNT COMOZI SI VOR TREABA LOR SA O FACA ALTII
DRAGILOR AUTOMAT CA SE CERE BANI DACA VI LE FAC EU SAU ALTCINEVA E MUNCA CE VOI LA SERVICI MUNCITI FARA BANI?SAU CINE VA DA CEVA GRATIS ?(DOAR INFORMATIA NU COSTA)
ASA CA EU ZIC SA FACETI SINGURI MUNCA SI SA EXPUNETI INFORMATIILE AICI CA NU DESCOPERITI VOI MAREA SOLUTIE SAU MAI STIU EU CE SUNT DESCOPERITE SOLUTIILE SUNT ANALIZATE PROCESOARELE POSTATI UN PDF CU DATASHER.

Acuma sa trecem la oile noastre
INTREBARE :
CE INSEAMNA PRESCURTARILE CARE LE CAUTAN SA LE DUCEL LA PINI DR25 RESPECTIV 2,3,4,5 SI IN FINAL 18...25 CARE AM ZIS EU CA E MASA:)
2 - 100 Ohm - TMS (.......?)
3 - 100 Ohm - TCK (.......?)
4 - 100 Ohm - TDI (.....?)
5 - 100 Ohm - RST (.......?)

Re: AW: DIGI TV - RSA si BK

eu m am lasat batut, nu am reusit nici o combinatie la care sa mi rapunda procesorul, sunt convins ca e ceva care mi scapa dar nu mi dau seama ce.
Urmaresc forumul zilnic poate gasesc pe cineva mai inspirat :)

Pai poate nu merge citit cu jtag are o protectie ceva trebe cautat in alta parte

CEI CARE NU SUNT DEACORD CU INFORMATII PUR DIDACTICE SI STUDII INSEAMNA CA SUNT PE AICI IN PLUS SI AR AVEA 2 VARIANTE :
1 ORI SA STEA IN GANDIREA LOR COMUNISTA

1. Bine ai Venit Publicitate :emoticon-0150-hands
2. Aici la noi sunt toti bine veniti ca si tine (Publicitate) si asta nu inseamna ca ii cineva in plus sau in minus.
Si nu mai folosi cuvintele astea Comunist Comunista si asa mai departe pe Forumul asta :_sii::_sii:

Deci daca nu stiti sa traduceti 5 prescurtari nu puteti face nimica:(
1 uitativa pe net la o banala interfata RS.Vdeti ce inseamna urmatoarele prescurtari si de ce este cerinta lor pentru ca tot pini aia se folosesc la citirea/scrierea a mai multor periferii.ex decodare tel scriere/citire/stergere proc. atiny pic etc deci e necesar sa stiti macar de banalul integrat rs232
si de porturi sau mai precis ce face fiecare pin in parte deoarece .....cu ele lucram si doar in electronica nu e loteri.Nu ne jucam ca la loto saca merge merge daca nu nu.Daca nu stim cautam netu e mare daca nuici asa nu gasim intrebam dar ....macar sa avem cea mai vaga cunostinta de ce vrem sa facem sau de cum arata unele piese altfel facem ceva robotic si nu e didactic explicata procesu ci ar parea comercial:(.
S invatam ce sau cum corespunde procesoru cu o periferie ce e un semnal bus cum se citeste sterge scrie in bus pe rs sau pe db25 dece la lroc asta se cere db25 (transmisia/receptia/lucru cu 5vcc)si de ce nu se borbeste de rs232(transmisia/receptia/lucru cu 12vcc)usb(transmisia/receptia/lucru cu 5vdd dar bus(pe 2 fire)interfate de comunicare transmisia/receptia/scriere.....protectia a cei 2 biti la citire protectia fizica la citite prin darea la masa a pinilor care conunica:) etc totu e usor doar daca nu transformam o problema in afaceri si o tratam ca atare pur didactica (prin didactic se intelrge a se si intelege fenomenu a se analiza cauzele nu a se rezolva o problema gata expusa adica sa facem ceva ca asa trebuie dar sa nu stim nimica despre acest fenomen daor sa invatam mecanic sa faccem)asta suna a face ceva pt bani :(
OK
DECI REVIN CU INTREBAREA CE INSEAMNA URMATOARELE PRESCURTARI
SI DACA TRANSMISIA RECEPTIA CITIREA MODIFICAREA STERGEREA SE POATE FACE DOAR PE DB25 SAU SI PE DB9 DACA DOAR PE DB25 DE CE NU AR MERGE SI PE DB 9 PORT MAI NOU MAI RAPID:)SAU PE USB?
STIM CU TOTII CA:1 DB28 ARE ACEIASI PINI CARE II ARE SI DB9 DAR DIFERA CEVA LA USB NU ARE ACEIASI PINI CA DB9 SAU DB28 DAR....ARE IN COMUN CEVA CU DB28 SI NIMICA CU DB 9 FIIND PORTU CEL MAI NOU USB

1 STR
2 TDI
3 TDO
4 TMS
5 TCK
6 GND
DECI CARE ESTE RADUCEREA CELOR 6 PRESCURTARI DAU UN EX CEL MAI SIMPLU CARE CRED CA TOT IL STITI
6 GND (REPREZINTA MASA COMUNA IN MULTE CAZURI ESTE - (- DE LUCRU)DAR IN ALTE CAZURI SE IA DREPT MASA - NU MUSAI - DE LUCRU POATE FI 2 MASE SAU - DE LUCRU DIFERITE)
ASTEPT SI DUMNEAVOASTRA SA ECPLICATI PE LARG CELE 5 EPRESCURTARI IN EN APOI IN RO SI CE AR FACE ACESTI PINI CU SE SE OCUPA EI :) EX SE FACE DOAR IN RO :)
IN CAZUL ACESTA CAND TOT VOM STI CE SI CU CE SE OCUPA PINII RESPECTIVI VOM INTELEGE CE TREBUIE SA CAUTAM IN DATA SHER A UNUI PROCESOR DACA E POSIBIL CITIREA PROCESORULUI DIRECT DE PE PLACA SAU NECESITA INTRADEBAR O INTERVENTIE PE PLACA DE BAZA A APARATULUI INTERVENTIE CATE SE FACE LANGA PROCESOR SAU IN APROPIEREA LUI ORI CHIAR IN PROCESOR CEVA FOARTE DIFICIL DAR CARE SE FACE SI SE STIE PREA BINE CA UN PROCESOR SE POLIZEAZA PENTRU A AJUNGE LA UN ANUNIT TRASEU PENTRU A INTRERUPE CIRCUITU DE ACOLO MCARE E CHIAR PROTECTIE 1-2 PINI CARE SUNT PUSI LA MASA SI NOI MECANIC II MAI PUTEM SCOATE PUNEREA LOR LA MASA SA REALIZAT ELECTRIC REDESCHIDEREA LOR LASAREA LA LIBER NU MAI ESTE POSIBILA PRIN SOFT DOAR MECANIC 1 SINGURA DATA SE POT ACTIVA LA MASA PRIN SOFT SI ACESTE TIPURI DE PROC IN MARE PARTE PERMIT SCRIEREA LOR 1 SINGURA DATA ALTELE PERMIT SCRIEREA CITIREA MODIFICAREA DE 1000MILIOANE ORI EX Atiny PIC etc)
Sa trecem la problema noastra acuma cine are datasher a acestui procesor?
Ce stim despre el ?
De ce tip este ?
Are pini bus?
Este TTL?
DE CARE ESTE
DACA REUSIM SA AFLAM CEEA CE AM SCRIS MAI SUS ATUNCI E CA SI FACUT STIM EXACT CE TREBUIE SA FACEM STIM DACA MERGE ORI NU MERGE:)
DAR......EU VA ZIC SIGUR CA MERGE MA REFER LA SIGUR LA CEVA 100%100 NUMAI BAI SA NU FACEM MECANICA CHESTIA ASTA SA O SI PRICEPEM DEACEEA E UN FORUM DIDACTIC NU COMERCIAL
AR FI BINE SA INVATAM DEOARECE DUPA PROBLEMA CARE NEA DATO JIJI PESTE 1 AM SAU POATE MAI DEVREME VA FI ALTA MAI GREA DACA NU STIM ACUMA DE PROC Atiny PIC atunci o sa strigam cu totii in cor sa dus liniile pe vecie nu se mai poate vedea deloc :(
E DRAGI MEI NU E ASA NU SA DUS NIMICA SI NICI O LINIE NICI LA SAKY
SI NICI LA NOI MERG LINIILE MERG PROGRAMELE DAR AICI O SA TREBUIASCA SA FACEM O PLACUTA CU 1 PROCESOR ATINY UN SOFT CARE EA CA FACE TREABA DE DECODARE INAFATA DE LINIA ACRE O AVEM FIIND O PLACUTA CU 1 PROCESOR FIRESTE ACEASTA PLACUTA CU ASEST PROCESOR SCRIS DE NUI IN PRG DE ASAMBLARE SAU FIECARE CE STIE SE VA CONECTA SURPRIZA CHIAR CU PROCESORU DIN DREAMBOX SU PLACA DE RETEA SI NE VA IESI DIN DREAM SI 1 PURT USB CARE IL CA TINE SAU VA APAREA DE LA PROC ATINYIAR 1 HDD VA PUTEA FI CONECTAT FARA UN PC VA AVEA ESata PERIFERIE MICUTUL NOSTRU DREAMBOX 500S DACA OPTAM SA CUMPARAM UN PROCESOR MAI IEFTIN NU VOM AVEA ESata DAR VOM AVEA USB BUS DECI TOT AIA FOLOSIM ADAPTOR PE USB LA ESata:) PARTIAL AICI E VORBA DE SCRIERE CITRIRE DATE MAGNETICA STIL BUS TIPU FIIND BUS DECI STIM CA AVEM 4 FIRE
1 > +5V
2 > Data -
3 > Data +
4 > GND
2 SI 3 SUNT PURTATOARE DATA (BUS)
1 +5V POATE FI DIN SURSA APARATULUI SAU DACA CONSUMUL DE A DEPASESTE POATE SA FIE ALIMENTAT SEPARAT CU TENSIUNI DE LUCRU PT HDD AR DI +12V +5V SI - MINUSUL TREBUIE SA FIE COMUN CU MINUSUL APARATULUI PLACII LA NOI NE REFERIM LA PLACA DE BAZA A APARATULUI OPTIBOX550S SI DREMBOX500S FIIN2 2 CLONE APROAPE IDENTICE:wacko1:

Im cer mi de scuze dar acuma am observat ca am facut o greseala la db28 - este db25 ttl
rog sa ma corectati unde se strecoara o greseala fireste gresesc si eu k sunt om dar nu doresc sa ramana greseli deoarece unii useri deabia incep sa invete deci ar invata eronat deoarece mai gresim multi isi dau seama imediat de greseala strecurata dar tot atata de multi nu si invata asa gresit :(
mii de scuze si fara intentie am gresit ma gandesc la niste proiecte dificile si deaceea mai gresesc :363:

Buna tuturor, sunt nou pe acest forum si urmaresc firul discutiei pentru ca ma intereseaza subiectul.
S-a mutat cumva acest subiect in alta parte, e ciudat ca nu mai scrie nimeni aici de ceva vreme.

Am inteles ca daca stim BK si RSA putem sa utilizam cartela digi in alt receptor mai destept.
Intrebare. Cu Bk si RSA cunoscute, un JTAG si un calculator, exista vreun program care sa poata decoda pachetul digi-full, iar eu sa platesc programul minim?
Multumec.

Da de inteles ai inteles bine
La intrebare Nu nu ai inteles bine , iar ce zici tu nu este

Hallo,

Exista vreo posibilitate ca acele semnale de pe procesorul sti 5518 de la urmatorii pini:

113 TCK Test clock I
112 TDI Test data in I
111 TDO Test data out O
110 TMS Test mode select I
109 TRST7 Test reset I

sa le gasim si in alte parti ale placii principale (alte componente electronice sau puncte de masurat)?
Daca acest lucru ar fi posibil atunci nu ar mai trebui sa inlaturam pasta din jurul procesorului.
Am cautat cu google manualul de depanare al rec 1160na si nu l-am gasit.
Stie cineva un link?

Multumesc anticipat pt. rasunsuri

Plesuvu

Sigur s-a mai scris,pinii nu duc in alta parte,ba chiar o parte sunt legati la masa si trebuie neaparat dezlipiti.Schema la asa ceva nu cred ca e,fiind receiver proprietate.
@opalina ce platesti aia vezi.Desperecherea e folosita doar pentru a putea pune cardul in alt receptor.
@publicitate vezi ca scrii mult,cu litere mari si cam .... atat.Nu mai incurca portul paralel cu cel serial,stiu ca erau si mufe de 25 pini pe serial dar aici conectarea la pc se face pe paralel.E alt protocol

Salutare tuturor si Craciun Fericit!

Eu sunt nou aici dar urmaresc Thread-ul asta de multa vreme.
Scopul meu este de a pune cardul gigi in dream. Am cutia ala dubla cu doua carduri n3 albastru/rosu. Modelul cutiei cred ca este HSS-7160NA.
A reusit cineva sa extraga BK&RSA din cutia asta? Pana acum nu am vazut prea multe referiri la modelul asta. Cu un an in urma kowaelektronik pute sa faca asta, deci e posibil.
As fi recunoscator pentru ajutor.

PS: Cineva cerea mai devreme, in threadul asta, o idee de cum sa polizezi pasta de pe proc. Uite aici o idee: exista la baumarkt-uri un asa numit "Gravurset" care consta intr-un fel de bormasina miniatura si tot felul de capete care se pot monta. Ca sa vedeti despre ce e vorba dati search la amazon.de dupa "Gravurset". Se gasesc incepand de la 10-14 EUR. Eu n-am folosit asta la asa ceva, dar am una acasa si am folosit-o la alte chestii fine si cred ca ar merge.

Salut si bine ai venit

Da e adevarat ca polonezu a scos dar ai vazut ce scule avea , astea cer o investitie care nu se stie daca o mai scoti plus munca ta
Sti zicala aia mie plin portbagaju de multumesc , am inteles ca sar mai face ceva in tara contra cost dar ceva sigur nu stiu
Daca ar fi fost ceva usor sar fi gasit pe toate forumurile
Cänd polonezu era cu afacerea in floare sau pläns destui useri cä ar fi scump , acum ca nu mai este ar da si dublu ceea ce face sa profite altii ,asta e
Doar prin lipirea unor fire J-tag nu merge

Hello, all

I have the tuner hynday 1165NA DIGI TV. Remove the two keys BK and RSA. But the map does not want to work with these keys. Here is my jKeys.def

IRD, 5, "Nagra3", 7, 3, 1, 1, 2, 2, 0x7fFFE204, 0xc046D6BE, 0xc046D6C8, 0x7FFFFFA8, 0x7FFEE204, 0x7FFEFFC7, "10G", 2, 2
IRDFlash, 5, "RSA-Key", 0x88CE, 0xc046D6C8, 0x40, 2, 2, 0

Maybe the keys are encrypted?

Sigur s-a mai scris,pinii nu duc in alta parte,ba chiar o parte sunt legati la masa si trebuie neaparat dezlipiti.Schema la asa ceva nu cred ca e,fiind receiver proprietate.
@opalina ce platesti aia vezi.Desperecherea e folosita doar pentru a putea pune cardul in alt receptor.
@publicitate vezi ca scrii mult,cu litere mari si cam .... atat.Nu mai incurca portul paralel cu cel serial,stiu ca erau si mufe de 25 pini pe serial dar aici conectarea la pc se face pe paralel.E alt protocol

din pacate acest controller nu necesita punerea in modul programare ca cele vechi.

Zurück
Oben