Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
BK 90E6xxxxxxxx08C0 - era direct trecut in jKeys in dreptul lui "Box Keys" (eu aveam impresia ca trebuie sa fie mai scurt, adica doar vreo 8 caractere nu 16)
RSA 76D0C0A8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx56E - asa apare in IRDMem.bin (mai trebuie facut ceva sau asta e ?)

@ emil

ce versiune de oscam si cccam ai ? tot 0.99.4. svn1803 ?

eu am incercat cu alte versiuni pe dm800 si nu imi merge cu niciuna.

Zuletzt bearbeitet:
AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

(eu aveam impresia ca trebuie sa fie mai scurt, adica doar vreo 8 caractere nu 16)

@ emil

ce versiune de oscam si cccam ai ? tot 0.99.4. svn1803 ?

eu am incercat cu alte versiuni pe dm800 si nu imi merge cu niciuna.

BK = 16

CCcam 2.1.3
>> OSCam << cardserver started version 0.99.4svn, build #2764 (i686-pc-linux)

salut, rog ajutor din nou, am eliminat pasta cu grija la un 1160 na dar pe display apare 2222, unde gasesc flashul sa-l readuc la normal,{ referitor la 1120na postat mai inainte nu am reusit nimic ,m-am grabit la polizat si am distrus pinii,ulterior am aflat tot de aici ca pot folosii si statia cu aer cald, in fine asta e asa la prima incercare.

salut ai uitat sa specifici daca hss1160 a fost imperechiat cu cardul tau si daca jkeys vede procesorul(in partea de sus) partea de jos stiu ca da eroare

hss 1160 l-am luat de la un prieten care tocmai a predat cardul , avand eroarea 2222 consider ca mai degraba trebuie sa pun jtagul pe el pentru soft si numai dupa aceea sa-l imperechez cu cardul nou, altfel cum pot sa imperechez cardul cu eroare de soft.

AW: DIGI TV - RSA si BK

stie cineva ce valoare are condensatorul BC9? L-am atins cu freza si ar trebui schimbat dar nu stiu
ce valoare are.

mersi

AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

hss 1160 l-am luat de la un prieten care tocmai a predat cardul , avand eroarea 2222 consider ca mai degraba trebuie sa pun jtagul pe el pentru soft si numai dupa aceea sa-l imperechez cu cardul nou, altfel cum pot sa imperechez cardul cu eroare de soft.

Poti sa scoti acum cu j tagul?
Scoate numai
Ecmmurile - emm le iei cu alt rec atunci si merge

Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

Salut , am un abonament digi si conserva 1160na . As vrea sa pun cartela pe un dreambox si stiu ca e nevoie de rsa & boxkey; e cineva disponibil sa ma ajute contracost bineinteles ?
mentionez ca locuiesc in roma , italia .
multumesc anticipat

AW: Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

@costy
Daca nu gasesti pe nimeni in apropierea ta , il trimiti in Austria si se rezolva

AW: Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

Salut, eu am un Digi+IV si vreau sa incerc sa scot R_A si B_xk__ de pe el. Are cineva experienta cu acest receiver? A doua intrebare e cum trebuie legat Programatorul de PIN`s? Programatorul are un 25-Pin Paralel si un Interface unde poti pune un EEProm. Cel Paralel e pt. PC sau pt PIN`s? Programatorul care il voi folosi e: GALEP 4.
By Adi

Re: AW: Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

@emil1
Merci pentru raspuns
Am putea vorbi in pm , pe yahoo , skype etc pentru mai multe detalii ?

Zurück
Oben