Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
Nare voie trebe sa mearga
Ai facut ceva gresit ?
Poti sa pui o poza ?
Ai desfacut pini de pe placa ?

Dap,
am desfacut pini, mai verific conexiunile incodata ,maine fac o o poza cu jtagul realizat,poate poti sa-mi ajuti sa extrag cheia.
MErsi oricum
Conexiunile sunt OK,
Inca o chestie interesanta :
daca deschid jkeys selectez HSS-FLASH dau "save mem" salveaza fisierul IRDmem.bin....care ar fi problema la mine?:((

Incearca sa pui pe un canal recu
Chiar daca dureaza mai mult
Poti sa salvezi RSA ,ultimul selectezi

Daca e mort @wall-e cum spui tu, e foarte greu sal schimbi daca nu cunosti pe cineva la caseriile Digi, odata ce-ai umblat in el sansele sunt minimale.

imperechere

Aveti idee cum bag RSA si BK intr-un Optibox HDMI PVR Ready?Scuze de off topic!Sau mai degraba zis ,merge bagat?Nu vreau sa ma chinui de pomana si apoi sa vad ca nu se poate!:emoticon-0167-beer:

Sincer nu cred ca poti
Informatii numai despre soft nou am gasit , probabil e numai client
Din pacate nu toate recurile sänt facute pentru a citi si o carte cu pretentii cum ar fi digi

Optibox este doar client din cate imi aduc eu aminte. In afara de cartela conax si viaccess nu stie sa citeasca altele.
Deci card Nagravision in nici un caz nu poate citi.

RSA + Bk

Buna la toata lumea, Sunt nou si eu pe aici , am citit destul pe acest forum dar din pacate ma depaseste si as apela la cineva care se pricepe as dori sa scot si eu rsa si bk dintr-un receiver de digi 1160na pentru a folosi cardul intr-un dreambox 500s daca poate face cineva . Mentionez ca ma aflu in Londra .
Va multumesc

Salut se rezolva il trimiti la mine in portugalia intra pe skipe guaresi.guaresi si discutam daca doresti

Zurück
Oben