Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
AW: DIGI TV - RSA si BK

Buna ziua la toata lumea, as dori sa scot si eu rsa si bk dintr-un receiver de digi Hyundai 7160na pentru a folosi cardurile intr-un dreambox , dar din pacate ma depaseste :fie: ,ma poate ajuta cineva? Mentionez ca ma aflu in Milano .

Va multumesc...

Bine ai venit @dinukro

Ai pm

Re: AW: DIGI TV - RSA si BK

Bine ai venit

salut, ma poate ajuta cineva, contra cost, bineinteles, ptr RSA si BK, ptr un 5160 ?
zona torino
multumesc anticipat
toate cele bune

Salut
eu ma cam chinui de vreo 2 ani sa dau de unul sami scoata si mie de la 2 dec humax +IV da nu dau de nimeni
nu ma poate ajuta nimeni ??!
astept pm uri daca se poate
va multumesc

Aveti Pn , amändoi
@katt @slyver

Deja caut de catva timp in forumuri diverse dar fara succes. Am un Receiver de model Hyundai HSS-5180NA cumparat din Romania de la Digi-TV. Are aprox 18luni vechime si mam saturat de el ca n-are nici macar HDMI. Cardul de la Digi este pe fata albastru si pe spate galben. Scrie RCS & RDS pe el. Stau langa zona Stuttgart un Germania.

Va multumesc pentru ajutor.

Mersi mult. Se pare ca pana la urma merge si cu modelele astia mai noi

Incerc si eu sa aflu bk-ul si rsa-ul de la un humax.
Mentionez ca locuiesc in Bayern.
Cineva de ajutor?....

Salut..
Vorbeste pe PN cu @emil1

Salutare la toata lumea.Sa inteleg ca se poate face ceva cu hss51610na?,nu de alta dar am reusit sa-mi fac praf unul si as vrea,inainte sa-l distrug si pe al doilea sa fiu sigur daca se poate sau nu.Daca se poate va rog tare mult sa ma indrumati si pe mine putin.

Chiar daca te-ar indruma cineve..mai este o problema...

Sa citesti BIN-ul..

@emil1 stie mai multe.

vb cu el.

!Greetings ALL!

!!! I'm able to help for everyone who want roll up their N3 card and make tests in oscam/sbox/spcs..... ;-) !!!

!!!Just contact WITH ME OVER PM!!! and we can talk about details!!!

By3

Zuletzt bearbeitet:
Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…