Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

DIGI TV - RSA si BK

Nobody is reading this thread right now.
BK 90E6xxxxxxxx08C0 - era direct trecut in jKeys in dreptul lui "Box Keys" (eu aveam impresia ca trebuie sa fie mai scurt, adica doar vreo 8 caractere nu 16)
RSA 76D0C0A8xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx56E - asa apare in IRDMem.bin (mai trebuie facut ceva sau asta e ?)

@ emil

ce versiune de oscam si cccam ai ? tot 0.99.4. svn1803 ?

eu am incercat cu alte versiuni pe dm800 si nu imi merge cu niciuna.

Zuletzt bearbeitet:
pune la mhz = 368 si vexi ca mege oscam version ptr mips 6064

AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

(eu aveam impresia ca trebuie sa fie mai scurt, adica doar vreo 8 caractere nu 16)

@ emil

ce versiune de oscam si cccam ai ? tot 0.99.4. svn1803 ?

eu am incercat cu alte versiuni pe dm800 si nu imi merge cu niciuna.

BK = 16

CCcam 2.1.3
>> OSCam << cardserver started version 0.99.4svn, build #2764 (i686-pc-linux)

salut, rog ajutor din nou, am eliminat pasta cu grija la un 1160 na dar pe display apare 2222, unde gasesc flashul sa-l readuc la normal,{ referitor la 1120na postat mai inainte nu am reusit nimic ,m-am grabit la polizat si am distrus pinii,ulterior am aflat tot de aici ca pot folosii si statia cu aer cald, in fine asta e asa la prima incercare.

salut ai uitat sa specifici daca hss1160 a fost imperechiat cu cardul tau si daca jkeys vede procesorul(in partea de sus) partea de jos stiu ca da eroare

hss 1160 l-am luat de la un prieten care tocmai a predat cardul , avand eroarea 2222 consider ca mai degraba trebuie sa pun jtagul pe el pentru soft si numai dupa aceea sa-l imperechez cu cardul nou, altfel cum pot sa imperechez cardul cu eroare de soft.

AW: DIGI TV - RSA si BK

stie cineva ce valoare are condensatorul BC9? L-am atins cu freza si ar trebui schimbat dar nu stiu
ce valoare are.

mersi

Poti sa scoti acum cu j tagul?
Scoate numai
Ecmmurile - emm le iei cu alt rec atunci si merge

Emil1, daca esti amabil, se poate discuta si in privat?. pmctaviandina

De ce Nu ?

Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

Salut , am un abonament digi si conserva 1160na . As vrea sa pun cartela pe un dreambox si stiu ca e nevoie de rsa & boxkey; e cineva disponibil sa ma ajute contracost bineinteles ?
mentionez ca locuiesc in roma , italia .
multumesc anticipat

AW: Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

@costy
Daca nu gasesti pe nimeni in apropierea ta , il trimiti in Austria si se rezolva

AW: Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

Salut, eu am un Digi+IV si vreau sa incerc sa scot R_A si B_xk__ de pe el. Are cineva experienta cu acest receiver? A doua intrebare e cum trebuie legat Programatorul de PIN`s? Programatorul are un 25-Pin Paralel si un Interface unde poti pune un EEProm. Cel Paralel e pt. PC sau pt PIN`s? Programatorul care il voi folosi e: GALEP 4.
By Adi

Re: AW: Re: AW: Re: DIGI TV - RSA si BK

@emil1
Merci pentru raspuns
Am putea vorbi in pm , pe yahoo , skype etc pentru mai multe detalii ?

Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…