Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Digi TV iz ponude izbacio hrvatski SportKlub!

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von goran333, 3. Juli 2009.

 1. goran333
  Offline

  goran333 Hacker

  Registriert:
  23. Februar 2009
  Beiträge:
  412
  Zustimmungen:
  464
  Punkte für Erfolge:
  63
  Digi TV iz ponude izbacio hrvatski SportKlub!

  Digi TV ponovo radi prilično čudan poslovni potez pa je tako iz programske ponude ove digitalne satelitske pay tv platforme izbačena hrvatska verzija popularnog sportskog kanala Sport Klub. Naime, Digi TV je i službeno obavijestio sve pretplatnike u Hrvatskoj da od 30.06.2009 godine SportKlub Hrvatska više nije dio programske ponude te platforme, a kao razlog njegovog izostanka navodi se istek ugovora sa davateljem navedenih programa - mađarskom grupacijom IKO Kabel TV koja je vlasnik i producent navedenog kanala.

  [​IMG]  Još zanimljivije je to da je hrvatska verzija SportKluba na Digi TV-u nedostupna već neko vrijeme pa teško da će brojni pretplatnici Digi TV-a u Hrvatskoj (a ima ih više od 100.000) samo tako progutati "istek ugovora" kao nekakvo prihvatljivo objašnjenje.
  Unatoč tome što Digi TV u svojoj ponudi ima još 2 sportska kanala, Eurosport 1 i Eurosport 2, gubitak SportKluba zasigurno će se odraziti na broj pretplatnika od koji će dobar dio njih biti prisiljen prijeći na neku drugu digitalnu platformu koja u svojoj ponudi ima ovaj, zasad jedini sportski kanal na hrvatskom jeziku. Primjerice, SportKlub Hrvatska sastavni je dio svih većih distribucijskih platformi u Hrvatskoj pa je njegovim gubitkom Digi TV ostao ozbiljno zakinut za jedan od "must-have" programa.


  [​IMG]


  Tračak nade je neslužbena informacija da se pregovori između SportKluba i Digi TV-a i dalje nastavljaju pa je moguće da se u budućnosti (nadamo se skoroj) SportKlub vrati natrag. Slična situacija viđena je prije nekoliko mjeseci kada je Digi TV iz svoje programske ponude izbacio rumunjski MTV i VH1 Europe, također zbog nemogućnosti postizanja dogovora o nastavku distribucije. Nakon brojnih pritužbi gledatelja, nekoliko tjedana kasnije, oba kanala su vraćena u ponudu.
  Osim SportKluba, ni kanali RTL Klub, Film+ i CoolTV više nisu dostupni u ponudi Digi TV-a u Hrvatskoj ( u okviru paketa Extra 2, odnosno "mađarskog" paketa ).  pozdrav
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.