d-smart kartini orjinal receiverinden haric biryerde kullanirsan yakarsin, dikkat et....blocker dedigin aleti internet üzeri alabilirisin....google`den dene.....elimde su an adres yok ama derhal hal etmeye caliscam....
aynen dedigin fiyat....ve garantisi yok yanmicak diye....simdi ben sana bunlari bastan deseydim, bana küfür ederdin, bu ne anlar yahu derdin diye kendin gördün ve buldun....
simdi ben bu karti pc de server kurup ordan versem dreamboxa ve EMM almasini kapatsam sadece ECM yollucak, cünkü bazi boardlarda okudugumu göre karta atak yokmus sadece karti randevuya cagiriyormus , mesela randevu zamani org. Box kapali ise acilinca yapiyormus bu olayi,
sence olurmu öyle, cünkü pc deki kart okuyucuya canaktan sinyal gelmiyor yani onlara göre Box kapali, ve kart kapaninca yine Org. boxuna koyup acilmasini beklemek.
dedigin gibi olur....ama dikkat edecegin seyler var....pc`de tv kartin yoksa hangi sinyallari "cözecek" diye bilmez....onun icin o sinyalleride devam vermez....
senin bu dedigin yöntemle inan birkere denedim, ayarlamasi coook zor....becerdim ama gel bana sor birkere daha yapabilirmisin diye....hem benim denedigim kart, kebap`ti....D-Smart karti degildi....valla yakarsin sonra ugras babam ugras....
Selam Arkadaslar!!!!
Benim Dreamboxda 7020 D-Smart Karti yandi EMM Bloke olduhu halde!!!!!
Simdi Marta Türkiyden yeni karti alacam ve Gidi Gidiyor dan bir
Blocker ismarlayacam Arkadaslar denemis (7Ay simdi Kadar) calisiyormus:hell
Sadece Kart Kapaninca Orginal Boxa Activliyor Bilginise:thank_you:
Star 2001
d-smart kartini orjinal receiverinden haric biryerde kullanirsan yakarsin, dikkat et....blocker dedigin aleti internet üzeri alabilirisin....google`den dene.....elimde su an adres yok ama derhal hal etmeye caliscam....