Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Cccam Dhe Conax tring tv

Dieses Thema im Forum "Këndi Shqipëtar" wurde erstellt von wodkaboy67, 29. Dezember 2009.

 1. wodkaboy67
  Offline

  wodkaboy67 Newbie

  Registriert:
  26. August 2009
  Beiträge:
  3
  Zustimmungen:
  1
  Punkte für Erfolge:
  3
  Kush ka experience me cccam dhe perdorimin e tring tv kartave me te njejtin.
  Kam provuar me frequenca te ndryshme por nuk func. gjith trig tv kanalet jan te mbyllur.
  SERIAL READER : /dev/ttyUSB0 smartreader+
  SERIAL READER : /dev/ttyUSB1 smartreader+

  SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB0 5600000 digialb
  SMARTCARD CLOCK FREQUENCY: /dev/ttyUSB1 5800000 tring tv


  a ka dikush noj ide?[​IMG][​IMG]
   
  #1
 2. kodiak
  Offline

  kodiak Hacker

  Registriert:
  6. Oktober 2008
  Beiträge:
  301
  Zustimmungen:
  34
  Punkte für Erfolge:
  28
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  Ne Fakt une kam provuar me CCCam edhe funksionojn te dyja, zhgjedh vetem CCcam dhe fut kartelen mbrenda dhe kanalet hapen....shpresoj qe te ndihmoj diqka..
   
  #2
 3. alfadigital
  Offline

  alfadigital Guest

  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  Ndersa une kam blere TringTV Kartelen dhe doja ta perdor me Dreambox 500S, fatkeqesisht kjo eshte e pamundur. Emu kam CCcam 2.0.11 + NewCS 1.66.
  Mund te me thote dikush se si mund ta perdor Tring TV me Dreambox 500S ???

  flm
   
  #3
 4. Bessat
  Offline

  Bessat Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  21. November 2008
  Beiträge:
  1.529
  Zustimmungen:
  745
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Moderator
  Ort:
  MediaWelt
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  sa jam une i informum nga nje mod ketu qe e ka provu tring tv me dm500 po thot se nuk ka mundesi por vetem me dm 800 mundet me cccam/newcs
   
  #4
 5. alfadigital
  Offline

  alfadigital Guest

  AW: Cccam Dhe Conax tring tv


  Te falemnderit per pergjigjen e shpejte, si duket me lire me bjen te perdor serverin qe kam me debian dhe poashtu kam infinity card reader sesa te grumbulloj aparate tjera e te shpenzoj kot, kjo do jete e mundur mendoj apo jo?

  pershendetje
   
  #5
 6. kodiak
  Offline

  kodiak Hacker

  Registriert:
  6. Oktober 2008
  Beiträge:
  301
  Zustimmungen:
  34
  Punkte für Erfolge:
  28
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  Nese ke kartelen orgjinale ateher duhet ta zhgjedhish ne meny te Blu panel common interface dhe karta aktivizohet...cccam perdoret vetem per CS.
   
  #6
 7. alfadigital
  Offline

  alfadigital Guest

  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  Kartelen e kam te abonuar dhe me Common Interface poashtu nuk po funksionon, kam nje receiver te Tring dhe aty punon, ne dreambox nuk pata deri tash sukses edhe pse kam perdore pothuaj te gjithe mundesite :(.
  Si duket me 500S nuk punon fare, dhe Bessati me heret e tha. Nese dikush ka ndonje ide se si futet ne funksion me 500S i jam mirnjohes :)
   
  #7
 8. kodiak
  Offline

  kodiak Hacker

  Registriert:
  6. Oktober 2008
  Beiträge:
  301
  Zustimmungen:
  34
  Punkte für Erfolge:
  28
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  Ne fakt ka probleme po une kam pare qe ka funksionuar, perdore cccam2.1.3/newcs1.67 dhe ne blu panel pasi fut kartelen ristartoe cccam/Newcs disa here(10-20),nuk garantoj qe punon ama besoj qe ja vlen nje test
  Gjithashtu duhet te kesh nje imigj nga si p.sh gemini,ozoon,newnigma,nuk duhet te jet imigji orgjinal,ke kujdes ne e ke dreambox clone nuk mund te instalosh imigjet per orgjinal..
   
  #8
 9. tavniku
  Offline

  tavniku Ist gelegentlich hier

  Registriert:
  8. Oktober 2009
  Beiträge:
  83
  Zustimmungen:
  2
  Punkte für Erfolge:
  8
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  Po po punon edhe ne dreambox 500 me ccam e kame une nje perrs ketu ne CS edhe prej tina e marre kartelen e tringut e ka ne dreambox 500 edhe po i punon po si e ka rregulluare nuk e di.
   
  #9
 10. alfadigital
  Offline

  alfadigital Guest

  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  Po te kishe mundesi te postosh config file tendin, mbase e ka perdore te njejtin konfigurim qe te ka dhene edhe ty apo te pyesesh ate se a mund te na jape CCcam.cfg do na ndihmonit shume.
   
  #10
 11. tanitani
  Offline

  tanitani Newbie

  Registriert:
  23. April 2010
  Beiträge:
  22
  Zustimmungen:
  2
  Punkte für Erfolge:
  3
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  karta e tringut nuk punon direkt ne cccam por ne newcs dhe aty duhet te shikosh configun e newcs.xml dhe jo ne cccam
   
  #11
 12. Agri
  Offline

  Agri Newbie

  Registriert:
  13. Dezember 2008
  Beiträge:
  14
  Zustimmungen:
  1
  Punkte für Erfolge:
  3
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  A ka mundsi dikush me postu ose permes PM configun e NewCS.xml me postu se nuk po kom shans me aktivizu Karten e tring
  Receiveri eshte DM 800se
   
  #12
 13. tanitani
  Offline

  tanitani Newbie

  Registriert:
  23. April 2010
  Beiträge:
  22
  Zustimmungen:
  2
  Punkte für Erfolge:
  3
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  karta e tringut lexohet vetem me Newcs cam
   
  #13
 14. tanitani
  Offline

  tanitani Newbie

  Registriert:
  23. April 2010
  Beiträge:
  22
  Zustimmungen:
  2
  Punkte für Erfolge:
  3
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  <?xml version="1.0"?> <newCSconfig> <readers name="Card Readers"> <device> <name>lower</name> <type>sci</type> <mhz>600</mhz> <node>/dev/sci0</node> <parity>odd</parity> <reset>normal</reset> <export>Yes</export> <enabled>Yes</enabled> <blocksa>No</blocksa> <blockua>No</blockua> <blockga>No</blockga> <!-- <boxkey>0000000000</boxkey> --> <!-- <rsa>0000000000</rsa> --> <irdeto-camkey>0000000000000000</irdeto-camkey> <irdeto-camkey-data>0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000</irdeto-camkey-data> <crypto-special>No</crypto-special> <ipk>0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000</ipk> <ucpk>0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000</ucpk> <PTShandshake>No</PTShandshake> <carddetect>yes</carddetect> <newcamd_port>34000</newcamd_port> <autosid>Yes</autosid> <Seca-PPV>no</Seca-PPV> <pincode>0000</pincode> <priority>round</priority> </device> <!-- <device> --> <name>upper</name> <type>sci</type> <mhz>600</mhz> <node>/dev/sci1</node> <parity>odd</parity> <reset>normal</reset> <export>Yes</export> <enabled>Yes</enabled> <blocksa>No</blocksa> <blockua>No</blockua> <blockga>No</blockga> <!-- <boxkey>0000000000</boxkey> --> <!-- <rsa>0000000000</rsa> --> <irdeto-camkey>0000000000000000</irdeto-camkey> <irdeto-camkey-data>0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000</irdeto-camkey-data> <crypto-special>No</crypto-special> <ipk>0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000</ipk> <ucpk>0000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000</ucpk> <PTShandshake>No</PTShandshake> <carddetect>yes</carddetect> <newcamd_port>34001</newcamd_port> <autosid>Yes</autosid> <Seca-PPV>no</Seca-PPV> <pincode>0000</pincode> <priority>round</priority> <!-- </device> --> <radegastserver> <enabled>No</enabled> <port>16000</port> <allow> <hostname>localhost</hostname> </allow> </radegastserver> <cache> <emm>20</emm> <ecm>-1</ecm> </cache> <httpd> <server> <!-- Port to accept connections on --> <port>8080</port> <enabled>yes</enabled> </server> <user> <!-- valid value for userfile are: Any username you'd like - Used for browser to logon (its case sensitive). --> <name>digital-eliteboard</name> <!-- valid value for password are: Any password you'd like - Used for browser to logon (its case sensitive). --> <password>digital-eliteboard</password> <!-- valid value for accesslevel are: admin, stats - Define what rights the user has in the web-console --> <accesslevel>admin</accesslevel> </user> </httpd> <debug> <password>NewCSpwd</password> <level>normal</level> <type>init</type> <output>console,tcp</output> <console_options>normal,init</console_options> <tcp_port>1001</tcp_port> <tcp_options>normal,init</tcp_options> </debug> <newcamdserver> <enabled>Yes</enabled> <name>newcs</name> <deskey>01 02 03 04 05 06 07 08 09 10 11 12 13 14</deskey> <user> <name>dummy</name> <password>dummy</password> <hostname>localhost</hostname> <port>12000</port> <au>on</au> <sidoverride>off</sidoverride> <spider>No</spider> <rate>2</rate> </user> <user> <name>mpcs</name> <password>dummy</password> <au>No</au> <spider>No</spider> <sidoverride>No</sidoverride> <readers> <allow>lower</allow> <allow>smargo</allow> </readers> <rate>0</rate> </user> </newcamdserver> </newCSconfig>
   
  #14
 15. Agri
  Offline

  Agri Newbie

  Registriert:
  13. Dezember 2008
  Beiträge:
  14
  Zustimmungen:
  1
  Punkte für Erfolge:
  3
  AW: Cccam Dhe Conax tring tv

  Flm për ndihm por so funkcionon
  momentalisch asht cccam 2.3.0/NewCS 1.67 i aktivizum dhe i futa shënimet tua në xml por nuk po bon
   
  #15

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.