Blackbox 500Sat

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von trupale, 5. Juli 2011.

  1. trupale
    Offline

    trupale Freak

    Registriert:
    4. Februar 2009
    Beiträge:
    230
    Zustimmungen:
    29
    Punkte für Erfolge:
    28
    Blackbox 500 Sat, odjednom slika pocrnela i nema vise nikakvog signala. Crko kao zec. Kupljen ovde u boardshopu pre 8-9 meseci, imao Gemini 4.6no bomb, i radeo je super svo vreme. Kada ga povezem sa mreznim adapterom ne reaguje ali ako kabli izvadim 5-6 puta onda se upali zelena silica inace ne gori, ali se desava i da se upali i crvena ili obe zajedno. Kada ga povezem sa Dreamup ne prepoznaje ga , a sa televizorom ne salje nikakav signal. Mislim da je zreo za kantu. Ako neko ima bar neko resenje neka napise. Pozdrav.
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.388
    Zustimmungen:
    1.176
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    haj Trupale
    Probaj sa stekerom da ga nabrzinu ukljucis i izvadis steker iz struje.bar jedno 8-10 puta.ako to nebude klapalo otvori poklopac i pogledaj elkose da nije koji explodirao.
    nadam se da ces da uspijes....
    drzim ti fige....!!!!!
     
    #2
  4. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Blackbox 500Sat

    mozda je spoljni napajac vrisnuo. to hoce da crkava kod kineza
     
    #3
  5. trupale
    Offline

    trupale Freak

    Registriert:
    4. Februar 2009
    Beiträge:
    230
    Zustimmungen:
    29
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    Sve sam to vec probao ali dzaba.
     
    #4
  6. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.388
    Zustimmungen:
    1.176
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    OK.jesi li gledao unutra kondensatore da vidis da nije koji od njih pukao.Negje mora biti greska,jer inace bi box radio.?????
     
    #5
  7. trupale
    Offline

    trupale Freak

    Registriert:
    4. Februar 2009
    Beiträge:
    230
    Zustimmungen:
    29
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    Otvarao sam ali vizuelno nista se ne vidi. kao sto sam naveo kada brzo ubacujem i izbacujem kabli za struju posle 5 puta upali se silica. Ali niti salje sliku to TV-a niti ima vezu sa DreamUp-om.
     
    #6
  8. Honda-Civic
    Offline

    Honda-Civic Board Guru

    Registriert:
    13. August 2008
    Beiträge:
    1.335
    Zustimmungen:
    1.261
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: Blackbox 500Sat

    Probaj sa DreamUp-om stavi kvaku kod Use Network !!
     
    #7
  9. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.388
    Zustimmungen:
    1.176
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    @trupale
    Da li si uspio sta da napravis od boxa ili si ga vec sahranio u kantu za smece?????
     
    #8
  10. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: Blackbox 500Sat

    probaj jos ovaj dreamup. on je za clonove. ako i ovo ne uspe onda samo kanta

    [DOWN]

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    [/DOWN]
     
    #9
    trupale gefällt das.
  11. trupale
    Offline

    trupale Freak

    Registriert:
    4. Februar 2009
    Beiträge:
    230
    Zustimmungen:
    29
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    Sad sam ga skinuo i vidim da ja bas i taj i imam ver 1.3.3.4
    Ali izgleda da je u njemu nesto crklo inace ne bi se on ovako ponasao.
     
    #10
  12. plavisvabo
    Offline

    plavisvabo Freak

    Registriert:
    2. Februar 2009
    Beiträge:
    202
    Zustimmungen:
    48
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    Nepati si toliko imasih kupiti za 40Eura!
     
    #11
  13. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.388
    Zustimmungen:
    1.176
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    @trupale
    poslao sam ti email....
     
    #12
  14. sonyboys
    Offline

    sonyboys Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    14. Januar 2009
    Beiträge:
    1.388
    Zustimmungen:
    1.176
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Bastler
    Ort:
    Digital Elitebo
    AW: Blackbox 500Sat

    @plavisvabo
    pa daj koju adresu gde ih ima za 40€
     
    #13
  15. plavisvabo
    Offline

    plavisvabo Freak

    Registriert:
    2. Februar 2009
    Beiträge:
    202
    Zustimmungen:
    48
    Punkte für Erfolge:
    28
    AW: Blackbox 500Sat

    evo

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    za 37,50Euro moras malo da pratis!
    poz
     
    #14

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.