Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

Al Jazeera kupuje srbijansku TV Avala?

Dieses Thema im Forum "Ostali" wurde erstellt von Borko23, 16. Juni 2011.

 1. Borko23
  Offline

  Borko23 VIP

  Registriert:
  8. März 2009
  Beiträge:
  5.832
  Zustimmungen:
  5.021
  Punkte für Erfolge:
  113
  Al Jazeera kupuje srbijansku TV Avala?

  [​IMG]

  Jedna od najvećih svjetskih televizija Al Jazeera ponudila je vlasniku TV Pink Željku Mitroviću da im za 25 miliona eura proda televiziju Avala, piše Press.

  Na ovaj način preko nacionalne frekvencije u Srbiji išao bi program regionalnu mreže Al-Jazeera Balkan koja uskoro treba da krene sa emitovanjem. Željko Mitrović je vlasnik 4,95 odsto akcija u TV Avala, na koliko po zakonu ima pravo.
  Glavna i odgovorna urednica TV Avala je za B92 rekla da postoji interesovanje velikih medijskih kuća za TV Avalu, ali da za sada nema reči o konkretnim ponudama, a još manje o prodaji Al Jazeeri.

  "Meni je drago da postoji veoma veliko interesovanje na međunarodnoj sceni za TV Avalu, što potvrđuje njen kvalitet. U ovom trenutku imamo interesovanje tri velike medijske kuće za učešće u TV Avala, ali ni o kakvoj ponudi, prodaji a naročito ne o ovoj o kojoj bruji čaršija za sada nema govora", kazala je Lekićeva.

  Direktor Al Jazeera Balkan Goran Milić rekao je da nije upoznat sa planovima Al Jazeere da kupi dio beogradske televizije Avala, ali je potvrdio da novinarima u razgovoru za posao postavljaju pitanje u vezi sa statusom Kosova, piše beogradski list.

  Izvor: Resiveri.Net Portal / B92
   
  #1
  sbanane gefällt das.

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.