1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

dm500s

Dieses Thema im Forum "Dreambox" wurde erstellt von enko, 14. August 2010.

  1. enko
    Offline

    enko Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    31. Mai 2009
    Beiträge:
    43
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    Treba mi pomoc oko ovog resivera ,radio sam po upustvima za umrezavanje dm500s,isve uradio dobro ali posle novog starta dobio sam na tv-u plavu sliku i zutim slovima pise GPThe i dalje ni makac ,ip adresu sam zaboravio koju sam uneo u njega pa sam svasta nesto probao da nadem ip ali neznam pa ako moze neko da mi pomogne unapred hvala!:emoticon-0179-headb
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: dm500s

    pozdrav

    sada ja neznam da li imas original ili clone. flashaj ponovo sa dreamup.
     
    #2
  4. enko
    Offline

    enko Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    31. Mai 2009
    Beiträge:
    43
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dm500s pomagajte

    Ja mislim da je orginal gledao sam u internetu kako clonovi izgledaju,moj ima na kutijiima te brojeve naprimer MAC00:08:Itd.Ma probao bi sa dreamupom ali nemam taj ulaz na kompiuteru nepase kabel u njega meni treba 9 pin a ja imam na kom.15,pa sam probao sa onim drugim 0kabelom sto ima sa jedne strane kao usb a sa druge srane ono da moze da se prikljuci na resiver
     
    Zuletzt bearbeitet: 15. August 2010
    #3
  5. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: dm500s

    na kutiji od clonovi isto pise macadressa. onaj adapter sto mislis zove se usb2com. ja isto koristim tog adaptera na laptop posto nemam prkljucak. nabavi sebi taj usb2com ili kod nekog sto ima vec anschluss na pc.
     
    #4
    enko gefällt das.
  6. enko
    Offline

    enko Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    31. Mai 2009
    Beiträge:
    43
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dm500s

    e hvala ti puno,mislis da ce icio opet sa tim kako da znam da je orginal gde pise to
     
    #5
  7. goran333
    Offline

    goran333 Hacker

    Registriert:
    23. Februar 2009
    Beiträge:
    412
    Zustimmungen:
    460
    Punkte für Erfolge:
    63
    AW: dm500s

    ako si platio 100 euro ondak nije Orginal !!!

    Orginal se vec 2 godine ne prizvodi od Dream Multimedia.. ( Dream 500 )

    cao
     
    #6
    enko gefällt das.
  8. enko
    Offline

    enko Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    31. Mai 2009
    Beiträge:
    43
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dm500s

    Ma kupio ga preko ebey nije nov-polpvan je ,sa postom platio 87 prodavac je rekao da je orginal.Na ovoj adresi sam proverijo jeli orginal ili nije pise da jeste

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    Zuletzt bearbeitet: 15. August 2010
    #7
  9. sbanane
    Offline

    sbanane Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    20. Februar 2009
    Beiträge:
    1.254
    Zustimmungen:
    1.405
    Punkte für Erfolge:
    113
    Ort:
    192.168.178.1
    AW: dm500s

    stavi gemini do verzije 4.2 i mirna ti glava. stim radu i clonovi.

    evo ti

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    #8
    enko gefällt das.
  10. enko
    Offline

    enko Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    31. Mai 2009
    Beiträge:
    43
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dm500s

    Znas sta hvala tebi na trudu bas si super danas sam uspio sa 0 modem kabelom da mu stavim ovu novu verziju,ali sad imam problem nikako da ubacim listu kanala u njega probao sam sa DReamBoxEditorom,sa openDBedit,Total Commanda ali neznam nesto nece kad mu ubacujem to jeli moram biti spojen na internet ili kako probao sam svakako,umori se ja pravo oko ovoga vec 3 dana cabrkam a samo se vrtim u krug
     
    #9
  11. narog_n
    Offline

    narog_n Best Member

    Registriert:
    12. September 2009
    Beiträge:
    1.122
    Zustimmungen:
    588
    Punkte für Erfolge:
    113
    Geschlecht:
    männlich
    AW: dm500s

    kliknes na palavo dugme na daljinskom i otvori ti se blue panel, spustis se do addons pa onda na download (gemini server) i onda na settings-sat pa izaberes koje hoces. dali za rotor ili za DiSEqC, zavisi kakva je konfiguracija kod tebe.
     
    #10
    enko gefällt das.
  12. goran333
    Offline

    goran333 Hacker

    Registriert:
    23. Februar 2009
    Beiträge:
    412
    Zustimmungen:
    460
    Punkte für Erfolge:
    63
    AW: dm500s

    @ enko

    evo pogledaj ovde :

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?



    tu imas sve sa slikama kako se to radi !!!!

    pozdrav
     
    #11
  13. enko
    Offline

    enko Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    31. Mai 2009
    Beiträge:
    43
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dm500s

    hvala ti puno ali ne mogu da udem na ovu stranicu
     
    #12
  14. enko
    Offline

    enko Ist gelegentlich hier

    Registriert:
    31. Mai 2009
    Beiträge:
    43
    Zustimmungen:
    4
    Punkte für Erfolge:
    8
    AW: dm500s

    Kanali su tu ali u gornjem levom uglu pise da nisu, i kad pritisnem na kanal ono se nekako izgubi hvala vam puno da nije dobri ljudi sta bi mi ostali ja mislim da cu ja ovo uspijeti,i jos nesto jeli ovi kanali idu preko interneta ili satelitske

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

     
    Zuletzt bearbeitet: 16. August 2010
    #13
  15. goran333
    Offline

    goran333 Hacker

    Registriert:
    23. Februar 2009
    Beiträge:
    412
    Zustimmungen:
    460
    Punkte für Erfolge:
    63
    AW: dm500s

    @ enko

    javi se na msn da ti pomognem malo da to sredis !!!
    ja sam svako vece iza 22.00 tu..

    cao
     
    #14
  16. Borko23
    Offline

    Borko23 VIP

    Registriert:
    8. März 2009
    Beiträge:
    5.831
    Zustimmungen:
    5.021
    Punkte für Erfolge:
    113
    AW: dm500s

    Ovde ti je objasnjeno kako da ubacis kanale.

    Prvo moramo download dreamBox Edit i instalirat pa ga konfigurirati tako da stisnemo na Options

    [​IMG]

    Dobijamo sljedeče

    [​IMG]

    gdije pod IP adress of Dream box upišemo IP od DM u passwrd on drembox mora pisati DREAMBOX ili ako je promijenjena moramo upiati drugu i na kraju stisnemo na SAVE


    Stime bi bilo gotobvo konfiguriranje DreamboxEdita


    Sada stisnemo na OPEN


    [​IMG]


    Prije moramo download setting listu Sada moramo nači gdje smo spremili i raspakirali Setting listu za DM tako da moramo najprije nači DRIVERS u koju smo spremili listu u ovom slučaju C: pa nađemo mapu u kojoj je spremljena setting lista u ovom slučaju setting 25.12.2008

    [​IMG]


    sada stinnemo na OK i ćekamo da se učita lista


    Sada stisnemo na FTP


    [​IMG]

    I Sada se pojavi sljedeče i stisnemo na Send Files to dreambox


    [​IMG]


    Kada dobijemo sljedeču sliku


    [​IMG]

    kada dobijemo sljedeču sliku ubicivanje setting liste je gotovo

    [​IMG]


    Samo moramo izači iz programa tako da stisnemo na X
     
    #15
    stepski_vuk gefällt das.

Diese Seite empfehlen