1. Diese Seite verwendet Cookies. Wenn du dich weiterhin auf dieser Seite aufhältst, akzeptierst du unseren Einsatz von Cookies. Weitere Informationen

digitv-dunkel

Dieses Thema im Forum "Digi TV" wurde erstellt von geri0676, 15. November 2008.

  1. geri0676
    Offline

    geri0676 Newbie

    Registriert:
    1. Oktober 2008
    Beiträge:
    5
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    Hallo und guten Tag

    Ich habe eine Frage vielleicht weiß jemand Bescheid
    Bis gestern war Digitv hell.
    Habe den neuen Code beim Provider 2011 00 eingegeben da ich nur dort
    die Zeile 00 habe. Beim Provider 2111 habe ich nur 01
    Es blieb dunkel, habe dann auch den Code in 01 eingegeben, auch ohne
    Erfolg. Habe einen Opticum 4100c mit Truman EMU

    Vielen Dank :20:
     
    #1
  2. phantom

    Nervigen User Advertisement

  3. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: digitv-dunkel

    Hallo

    Versuch mal bei Provider 2111 den 00 Hinzufügen und dann den Key
    einschreiben,oder den 01 bearbeiten.......
     
    #2
  4. geri0676
    Offline

    geri0676 Newbie

    Registriert:
    1. Oktober 2008
    Beiträge:
    5
    Zustimmungen:
    1
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: digitv-dunkel

    Hallo
    Danke für die Hilfe
    Habe 00 hinzugefügt und alles ist OK.

    Vielen Dank:36:
     
    #3
  5. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: digitv-dunkel

    Nix zu Danken,frut mich das ich dir Helfen konnte......

    Gruß Murati
     
    #4
  6. Nightwalker1010
    Offline

    Nightwalker1010 Ist oft hier

    Registriert:
    14. November 2008
    Beiträge:
    113
    Zustimmungen:
    20
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    DigiBoard
    AW: digitv-dunkel

    pozdrav,moze li mi neko reci da li Digi TV ide sa Head 790 sd BP V316,kod mene je sve crno,nove kekse sam stavio ali....
    hvala !!!
     
    #5
  7. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: digitv-dunkel

    Pozdrav

    Moze trebao bi da ide,ako si tacno ukucao Kekse u Resiver treba da proradi,kako si postupio i kako si ukucao Keksice napisi pa cemo vidjeti gdje je greska
     
    #6
  8. Nightwalker1010
    Offline

    Nightwalker1010 Ist oft hier

    Registriert:
    14. November 2008
    Beiträge:
    113
    Zustimmungen:
    20
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    DigiBoard
    AW: digitv-dunkel

    hvala ti na brzom odgovoru ,sve onako kako treba,najnovije kekse v 316,signal 82% ali pokazuje da je zakljucano.pod provider 021 002111 N IDEA 00 .hvala !
     
    #7
  9. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: digitv-dunkel

    ako si uredu ukucao kekse onda bi trebalo da proradi,jesi prije mogao gledati Digi ili ti to sad nanovo.......
     
    #8
  10. Nightwalker1010
    Offline

    Nightwalker1010 Ist oft hier

    Registriert:
    14. November 2008
    Beiträge:
    113
    Zustimmungen:
    20
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    DigiBoard
    AW: digitv-dunkel

    one druge stvari su uvijek isle neke i sad idu ,ali digi po prvi put probam !!!
     
    #9
  11. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: digitv-dunkel

    Onda nisi nasao Intelsat W1°,pod frek od Digija ima i na Hotbirdu i na Amosu,samo drugi kanali,moraces lagano od Astre na Desnu stranu da ides gledajuci sa Ledza Antene,ako imas Motor onda moras sve stepen po stepen da ides na West,samo nemoj date vara ako dobies signal da mislis da je to Intelsat nego ides jos dalje,naj bolje je ako imas jos nekog da prati rad Motora dati moze da kaze tacnu poziciju gde se nalazis.....
     
    #10
  12. Nightwalker1010
    Offline

    Nightwalker1010 Ist oft hier

    Registriert:
    14. November 2008
    Beiträge:
    113
    Zustimmungen:
    20
    Punkte für Erfolge:
    18
    Ort:
    DigiBoard
    AW: digitv-dunkel

    pozdrav.u pravu si nije bio thor, sad je sve u redu,hvala super board.
     
    #11
  13. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: digitv-dunkel

    nema nacemu,samo uzivaj ovde mozes se isto zahvaliti

    Dieser Link ist nur für Mitglieder!!! Jetzt kostenlos Registrieren ?

    [​IMG]

    samo pretisni:71:
     
    #12
  14. mostarac
    Offline

    mostarac Newbie

    Registriert:
    31. Mai 2009
    Beiträge:
    22
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: digitv-dunkel

    zdravo, jedan problem ukuco sam najnovije kljuceve u moj reciver ali neradi mi digitv, prije ovog zadnjeg je sve normalno radilo i na isti sam nacin ukuco kljuc kao i prije, ali mi i dalje crna slika! imam Vantege 211cs reciver, nemam pojma do cega bi jos moglo biti!
    dali mozda neko ima ideju??? signala ima nije do antene!
     
    #13
  15. murati
    Offline

    murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

    Registriert:
    27. März 2008
    Beiträge:
    7.708
    Zustimmungen:
    4.372
    Punkte für Erfolge:
    113
    Beruf:
    Reitten
    Ort:
    Digital-Eliteboard
    AW: digitv-dunkel

    Zdravo jarane....


    Neznam sad tacno koji Provider stoji kod Vantage,dali je 2011 ili 2111,kako si ukucao kljuceve,ovi ovde rade sto posto Key 00: E0 72 9C DA F3 50 6C 8D 26 1A 73 DC 2A 08 20 D2 ,sad sam bas gledao i radi sve,pokusaj ponovo ubaciti ove Kljuceve ili pregledaj te sto si vec Ukucao,i jos nesto pazi gdje ih ukucavas,znaci ovaj gore navedeni Key je OO i tu ga ubaci...
     
    #14
  16. mostarac
    Offline

    mostarac Newbie

    Registriert:
    31. Mai 2009
    Beiträge:
    22
    Zustimmungen:
    0
    Punkte für Erfolge:
    0
    AW: digitv-dunkel

    ej jarane bas ti hvala sto si brzo odgovorio!

    evo bas sam sad ponovo gledo ukuco sam sve tacno i na pravo mjesto ukuco sam i na 2011 i na 2111 na 00 ali opet nista crna slika :-(
    neznam stvarno sta bi jos moglo biti dosad sam ukucavo 100 puta ali sad odjedanput nece.
     
    #15

Diese Seite empfehlen