Z zeljko211 Newbie Registriert 1. Juli 2009 Beiträge 24 Reaktionspunkte 8 Punkte 3 1. September 2009 #1 Molim ako netko zna dali postoji kakav adapter dase sa RS232 kabla moze spojiti na ruter.
Slavi Freak Registriert 4. März 2009 Beiträge 239 Reaktionspunkte 23 Punkte 78 Ort Wien 1. September 2009 #2 AW: zeljko211 ne nazalost ja neznam ni jedan Ruter sto bi to znao a nijedan adapter ocemu se u opste radi sta si hteo da prikljucis satreciver na Router ?
AW: zeljko211 ne nazalost ja neznam ni jedan Ruter sto bi to znao a nijedan adapter ocemu se u opste radi sta si hteo da prikljucis satreciver na Router ?
OP OP Z zeljko211 Newbie Registriert 1. Juli 2009 Beiträge 24 Reaktionspunkte 8 Punkte 3 1. September 2009 #3 AW: zeljko211 Slavi schrieb: ne nazalost ja neznam ni jedan Ruter sto bi to znao a nijedan adapter ocemu se u opste radi sta si hteo da prikljucis satreciver na Router ? Zum Vergrößern anklicken.... tosam htjeo zbog cs dami nemora komp. biti ukljucen 24 sata posto moj rec nema uticnicu za mrezni kabel, pa je tako prikljucen na komp.
AW: zeljko211 Slavi schrieb: ne nazalost ja neznam ni jedan Ruter sto bi to znao a nijedan adapter ocemu se u opste radi sta si hteo da prikljucis satreciver na Router ? Zum Vergrößern anklicken.... tosam htjeo zbog cs dami nemora komp. biti ukljucen 24 sata posto moj rec nema uticnicu za mrezni kabel, pa je tako prikljucen na komp.
G Gelöschtes Mitglied 28752 Guest 1. September 2009 #4 AW: zeljko211 Zdravo.. Pogledaj ovde >> KLICK << mozda ti ovo Pomogne....