Witam
mam do Was male pytanie. mam owy odbiornik i wytłumaczy mi ktoś może jak zrobić żeby udało sie go edukować? w szczególnosci chodzi mi o po***t. :16: Z góry wielkie dzięki.
Hallo
i have question : i have a new zehnder 2102, please could you explane me what shoud I do to get it edukowac( EDU ) ?? I'm the most interesting in pols#t.
Thanke you.
Wielkie dzieki kolego A mam do ciebie jeszcze pytanie. Wiesz moze dlaczego niektore kanaly mi nie dzialaja ? Wiesz, nawet nie dzial mi viva polska i 4 fun tv, a z kodowanych duzo mi nie chodzi. Wogole ich nie znajdyje... wiesz moze w czym moze byc problem ?
żaden problem , jest twój siodło właściwy ustawiony??? ponieważ viva i fun jesteśmy tak FTA , ansonsten,polsat zmieniony dzienny którego Code , to się nazywa ty muślin każda dzień jednego nowy Key dawać. którego findest ty pośród " aktualne keys "
Wiesz, satelitke mam raczej dobrze suatwiona , poniewaz duzo innych kanalow mi znajduje, i tylko z tymi niektorymi mam problemy. A co do kluczy to wlasnie wiem ze co dwa dni , chyab sie zmeiniaja i trzeba je wpisywac. I tylko wlasnie nie moge znalezc problemu dlaczego niemoge znalezc niektorych programow...
SIemka
sorki ze ostatnio nie pisalem ale bylem na urlopie
CO to jest takiego blindscan ? WIesz, dzisiaj znowu wyszukiwalem tych kanalow i ich niemam... Tez niemam niektorych kanalow z Polsatu, naprawde nieiwem co z tym robic.