Quantcast
Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

wymiana tnk sd na tnk hd

elasigi

Hacker
Mam teraz jako karte lokalna tnk sd , ta karta nie jest sparowana z dekoderem. Teraz chcialbym kupic karte Smart+ HD, chyba dobrze napisalem,
tylko nie wiem, czy taka karta HD poleci w dreambox 500 HD , na Cccam, jako karta lokalna?

AW: wymiana tnk sd na tnk hd

Dlaczego kupowac nowa?Zadzwonic do BOK ,I Twoja aktualna karta SD bedzie Smart HD ,
.Tak bylo umnie.

Ale jak zadzwonic z Niemiec do BOK, ?

Zuletzt bearbeitet:

Hi

nie trzeba dzwonić, wystarczy wypełnić Formularz online.

HF

0048 703 102 602 , wejdz na ;Telewizja na karte.pl" i dowiesz sie wszystkiego.Z tym formularzem to nie wiem , jeszcze nie slyszalem , ze tak mozna.

Hi

nie trzeba dzwonić, wystarczy wypełnić Formularz online.

Nie jestem pewien , czy osoby mieszkajace poza krajem moga sie tam zrejestrowac.
Gdzie znajde albo co to jest "Haslo cyfrowe do kontaktu z BOK" ?

Hi

Nie jestem pewien , czy osoby mieszkajace poza krajem moga sie tam zrejestrowac.
Gdzie znajde albo co to jest "Haslo cyfrowe do kontaktu z BOK" ?

rejestrujesz oczywiście na jakiś, w miarę wiarygodny, adres polski,
nie musi być prawdziwy.

hasło do kontaktu z BOK wybierasz oczywiście sam.

HF

Hi!

moja niedawno kupilem w ebaju z Heilbronu od jednego faceta Handlarza. Smart HD+ no i chodzi na oscamie w drymboxie 7020 hd.

Hi

rejestrujesz oczywiście na jakiś, w miarę wiarygodny, adres polski,
nie musi być prawdziwy.

hasło do kontaktu z BOK wybierasz oczywiście sam.

HF
Dzieki ,

- - - - - - - - - -

Hi!

moja niedawno kupilem w ebaju z Heilbronu od jednego faceta Handlarza. Smart HD+ no i chodzi na oscamie w drymboxie 7020 hd.
A czy bedzie hulac na dremie 500HD ale w Cccam

Tal bedzie hulac na cccam i na scam

Jakie Kanały świecą po zmianie bez opłat miesięcznych ? Jakoś z tej tabeli nie jestem mądry :(

Gesendet mit Tapatalk

Hi!

te görne powinne chodzic..

No też tak myślałem , ale dlaczego tam obok pisze : od 15 złoty miesięcznie ?

Gesendet mit Tapatalk

Hi!

ja mysle ze to jest reklama bo ja otworzysz ta strone to od razu widzisz 15 zlotych na czerwonym tle. Rzuca sie w oczy powiedzialbym. Moze jeszcze ktos cos napisze o tym. Poczekajmy....

Hi

czemu nie czytacie wszyskiego do końca ?

nie zauważył nikt nałej (1) ....

1. Pakiet Bez Opłat, dostępny przez 1 miesiąc po wygaśnięciu dostępu do Pakietu Podstawowego.

HF

Zurück
Oben