warpboy
Hacker
Ponieważ bardzo często padają pytania dotyczące tego, co będzie z dotychczas oferowanymi produktami i usługami prepaid, platforma nc+ wyjaśniła swoim klientom, co stanie się z usługami n na kartę (NNK), n na kartę (NNK) z modułem nCAM i n Świat HD oraz telewizja na kartę (TNK SD), telewizja na kartę HD (TNK HD) i CYFRA+ na kartę. Dystrybucja i sprzedaż dotychczasowych produktów prepaidowych pod brandem n jest kontynuowana:
- n na kartę (NNK) w postaci zestawów z dekoderem Opticum X8 Combo – zakup od GLOBO Multimedia
- n na kartę (NNK) z modułem CAM (nCAM HD) – zakup od Cyfrowego Domu
- n Świat HD – zakup od Cyfrowego Domu
Dystrybucja i sprzedaż ofert: telewizja na kartę (TNK SD), telewizja na kartę HD (TNK HD) i CYFRA+ na kartę nie jest kontynuowana.
Klienci posiadający dostęp do powyższych ofert oraz do telewizji na kartę (TNK SD) i telewizji na kartę HD (TNK HD) korzystają z ofert na dotychczasowych zasadach.
Klienci posiadający dostęp do oferty TNK SD mogą przejść do oferty SMART HD+ na zasadach promocyjnych.
źródło: satkurier.pl
- n na kartę (NNK) w postaci zestawów z dekoderem Opticum X8 Combo – zakup od GLOBO Multimedia
- n na kartę (NNK) z modułem CAM (nCAM HD) – zakup od Cyfrowego Domu
- n Świat HD – zakup od Cyfrowego Domu
Dystrybucja i sprzedaż ofert: telewizja na kartę (TNK SD), telewizja na kartę HD (TNK HD) i CYFRA+ na kartę nie jest kontynuowana.
Klienci posiadający dostęp do powyższych ofert oraz do telewizji na kartę (TNK SD) i telewizji na kartę HD (TNK HD) korzystają z ofert na dotychczasowych zasadach.
Klienci posiadający dostęp do oferty TNK SD mogą przejść do oferty SMART HD+ na zasadach promocyjnych.
źródło: satkurier.pl