Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

i meni se to, iskreno- receno- cini

Zuletzt bearbeitet:
Ja sam probavao sa giga blue camomo neide neotvara a i nemozes videti boxkey karte pokazuje samo nule

Postoje nds cam moduli ali samo odredjenim dilerima i kablovskim operaterima .

Problem je kako odkljucati NUB cpu :JC_hmmm:

Ja sam trazio modul za pinkove ali su mio rekli da oni nemaju to daju samo sa resiverom ,kazu oni nemaju modul za karte .

Pozz ljudi =) jesteli premijtili na Fox od totala, okluca kanal cak se vidi dolje prevod od filma ali slike nema.. Neznam dali to sta pomaze, cheto sam samo da kazem

[YOUTUBE]VnQuo4Ig0SU[/YOUTUBE]

interesantno je vise za albanske kanale , pogledajte

preuzeto sa sf foruma

hallo muha 007!
moze malo detalno za te albanske programe,moze li sta sa VU+DUO da se uradi?
hvala!

Cista zajebancija...ne palite se ljudi.
Zar ne vidite da se manipulise sa video snimkom.

Albanski HD 4 Kanal ide i tako nekad preko Normalne Digitalb Karte..zato da ovo nije nista posebno..

Dobro vece svima,ma koliko Vas ima!

Nikada do sada nisam gledao nase programe preko Total TV-a. Ako moze neko od vas da mi malo objasni neke stvari.

Ne zelim vise da eksperimentisem, vec zelim da kupim sasvim legalno Total TV, dakle karticu i receiver. Sta Vi, gospodo eksperti predlazete?

Meni je vazno da mogu da gledam srpske programe i sport, dakle sve sto jedan muskarac voli.

Unapred zahvalan svima onima koji ce naci vremena za odgovor,

Djoka

Dobro vece svima,ma koliko Vas ima!

Nikada do sada nisam gledao nase programe preko Total TV-a. Ako moze neko od vas da mi malo objasni neke stvari.

Ne zelim vise da eksperimentisem, vec zelim da kupim sasvim legalno Total TV, dakle karticu i receiver. Sta Vi, gospodo eksperti predlazete?

Meni je vazno da mogu da gledam srpske programe i sport, dakle sve sto jedan muskarac voli.

Unapred zahvalan svima onima koji ce naci vremena za odgovor,

Djoka

ovde imas sve sto trebas: Link veralten (gelöscht)

Ja imam Albanske i D-A i TR.. ali kod mene radi sve normalno.

Pozdrav

Zurück
Oben