Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

Evo resenje kupise card spliter i ubacis u total resiver i onda radi ? tako mi je rekao jedan strucnjak dali je to tacno neznam nece da mi kaze kakav spliter koje marke nesto sam trazio ali to neradi za nas sistem ako neko nesto pronadje neka javi ako me slagao onda i ja lazem vas izvinite ako je greska samo dajem informacije koje sam ja nacuo pozdrav za sve dobre ljude koji zele pomoci

Slagao te.

Zuletzt bearbeitet von einem Moderator:

Pa kako bi onda moglo ici kad znas da je lago??
Ja imam 2 total tv kartice i obadvije mi stale??
Pozdrav

Danas je 25. Bas me interesuje sta ce da bude :emoticon-0107-sweat

danas je TITOV rodjendan i Dan mladosti!Stafeta se nosi!!!:emoticon-0123-party

jeste,ali na dan 25.05.1943 izvrsen je desant na drvar,i tada je ranjen drug tito!svi narodi i narodnosti u sfrj su tada zbog te vesti bili veoma zabrinuti!tito je preziveo taj napad!od tada se taj dan slavi kao njegovo ponovno rodjenje!cela nacija je tada ustala na noge da bi pozdravili svog marsala!veselilo se od jutra do kasnih sati zbog vesti da je drug tito preziveo!davalo se na znanje koliko smo srecni sto imamo svog marsala!najvise se veselila mladost,to jest,omladinci i pioniri!zato se taj dan zove dan mladosti,i ujedno je ustanovljeno da se taj dan proslavlja i kao titov rodjendan!

eh,da nam je sada tita....imali bi mi total sigurno...ne bi bilo ovakvih problema!

To i mene interesuje... Al jos malo da sacekamo, sigurno spavaju, pa da se probude i da operu mrlje... :-D

Jeli neko probio konacno ovu totalnu blokadu vec jednom ili cekamo vec neke iz drugih drzava da nam pomaze i oko ovog problema..Radi li kod nekog uopste preko cs total tv???

Jedino ti FBI moze pomoci!!!:381:

Tu blokadu moze sad samo Echolite probiti.

Evo do jucer je i kod mene radilo par pinkova, a od dans tama na ekranu
:-( . Naj vise zalim za pink film i federalnom tv, nih sam najvise pratio. ako u nekoga radi stvarno je majstor. mogo bi da kaze i nama kako je uspio, ali sigurno ih nema bas puno

Zurück
Oben