Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

vidim da nitko vise nepise jel ima rijesenja!!! nema druge nego vadit opet stari svoj reciever od echolite i gledat u originalu!!!

netko kaze da ima rijesenja ali dosad se osobno uvjerio to nisam!!!

Zuletzt bearbeitet:

Ljudi...nema jos nista od toga..neradi nikom jos..:emoticon-0144-nod:

Podrav
Sigurno reseno samo se krije kao zmija noge:DDD
evo i objasnjenja
Nisam strucnjak i nerazumem se nesto posebno i sam imam total koji nedelim niskim.Morao sam nazalost da zovem servisni centar i ako karta nikad nije napustala original prekinula sa radom :(
Dvojica mojih poznanika ljudi koji stvarno nemaju pojma ni da biraju frekvencu a kamoli bilo sta drugo gledaju total !!! negde oko 25.5 su rekli da nemaju sve programe danas sam ih pitao kazu da imaju sve i da su zadovoljni. Njih dvojica se nepoznaju iz razlicitih su gradova jedan vuce liniju negde iz Hrvatske a drugi vuce iz Linz-a Austrija. Interesantno je da obadvojica imaju Black Panther toliko.

Evo ovako ljudi danas sam cuo Informacijo od jednog momka koji kaze i tvrdi da
je Total probije 100% i da je cijena sad slusaj 18000 EURICA i kaze da ce mu proradit do kraja mjeseca,
ako je to istina prijavio sam se odmah za Liniju eto tako ako neko vjerujem ja bas
nisam uvjeren u to.

pozdrav

To vam je sve cula kazala,nenadajte se da ce uskoro proraditi ako i proradi nece biti public.

Interesantna stvar da i ja znam dvoje sto im radi Total jos uvek.
Kod mene neradi vise nazalost.

ovih dana cu dobijem broj od tog tipa pa davidimo sta ce mi kaze i koju cenu :(
Nije meni da ja ocu da ustedim pare za original karticu nego necu poseban reciver posto imam ugradjen u TV

To vam je sve cula kazala,nenadajte se da ce uskoro proraditi ako i proradi nece biti public.

Hay svima
Samo da se pridruzim misljenju Beastmaster i Muratiu jer i meni su obecavali da imaju rjesenje i cak sam im linie probavao.Tacno je da je islo ali samo do 01.06.2011.Od tad samo mrak na ekranima.......
Zato da se izvinim svima u Forumu za ono sto sam naveo da ima rjesenjeza TTV....
I ja sam danas upario svoju Pink karticu....

sonyboys

Podrav
Sigurno reseno samo se krije kao zmija noge:DDD
evo i objasnjenja
Nisam strucnjak i nerazumem se nesto posebno i sam imam total koji nedelim niskim.Morao sam nazalost da zovem servisni centar i ako karta nikad nije napustala original prekinula sa radom :(
Dvojica mojih poznanika ljudi koji stvarno nemaju pojma ni da biraju frekvencu a kamoli bilo sta drugo gledaju total !!! negde oko 25.5 su rekli da nemaju sve programe danas sam ih pitao kazu da imaju sve i da su zadovoljni. Njih dvojica se nepoznaju iz razlicitih su gradova jedan vuce liniju negde iz Hrvatske a drugi vuce iz Linz-a Austrija. Interesantno je da obadvojica imaju Black Panther toliko.

Svi ce ti poverovat ako odes kod kolege,slikas i sliku postavis ovde.
Ovako su sve to price u koje niko ne veruje.

U pravu si sve je to rekla kazala:D
Kako stvari stoje sve su izgledi da ni na originanom echollitu nece dugo slika koci nemoze da se gleda a fta programi idu bez problema:emoticon-0143-smirk

U pravu si sve je to rekla kazala:D
Kako stvari stoje sve su izgledi da ni na originanom echollitu nece dugo slika koci nemoze da se gleda a fta programi idu bez problema:emoticon-0143-smirk

Pa ako neradi ni na orginalnom sranje echolite, pa sta misle oni onda ti od TotalTV-a... nerazumem
A da jos jedno bi reko mada nije u skladu sa temom.. bas sam gledao Zvezde Granda i kazu da je bilo 173 hiljade glasova.. nemoguce je , jer sami sebe lazu Popovic i ostali.
Sa zatvaranjem TTV -a koji su vecinom glasala iz dijaspore... a sad ko glasa i to kaze rekord na rekordima....LAZU!!!!!
Sve je to manipulisano

to sto se glasanja tice,u srbiji je pink dostupan svima sa obicnom kucnom antenom,tako da je to i moguce!a sto se tice trzanja na originalnom resiveru...to nije tacno!ili ti antena nije dobro namestena,a cesto je problem do samog w2 satelita,koji ce nadajmo se ove godine uspesno da bude najzad zamenjen!

kod mene traje po 30 sekundi dok otvori,i onda radi malo i stane,dok je signal na 85,znaci neradi kako treba,trazicu dami vrate kako je bilo .

ja ne znam onda do cega je to kod vas!kod mene nema takvih desavanja!!

Zurück
Oben