Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

niste sami drugovi..pridruzujem se vama..:D
crno kao Mrak..

evoooo i mene :emoticon-0116-evilg

znaci,sve da vas brisem sa servera onda!:emoticon-0167-beer:

slobodno :D,i onako imam Orf HD,sto imas i ti :emoticon-0103-cool: :D

e da, to je najbolje resenje, pobrisati sve sa servera koji su imali tu srecu da im karta stane, bili su dobri dok su menjali full total linuju za orf liniju, sad nisu od koristi....:))))))))) ovaj problem se moze resiti samo timskim radom a tim postoji onda kad postoji i drugarstvo i zajednica u njemu....valjda je svima nama jasno da cemo mi to resiti nikad....dok nam neko sa strane ne resi i to verovatno kao kolateralna "steta" resavajuci neki drugi problem tipa sky ili slicno nekada......takvi smo ljudi, sta ces...

pa slusaj druze!!!ako ti crkne ves masina pod garancijom...da li ces je vratiti prodavcu ili ces reci,ma nema veze,platicu majstoru da je popravi!ja sam moje karte razmenio bar sa 30 ljudi koji imaju total(usput i ja ga imam,i meni ne radi vise),ali u ovoj situaciji,nisam postao dobrotvorna ustanova!resenje se trazi,naravno!ali svako javno pisanje i iznosenje podataka o eventualnom napretku,samo moze da nam steti,imamo svi skype i msn,ima dosta ljudi koji se intenzivno bave resavanju tog problema!situacija nije nimalo naivna!u svakom slucaju total tv nece vise raditi u cs-u na nacin koji je do sada nama bio poznat!

Najveci je problem ako jedna Pay TV nadje resenje protiv CS odmah i druge Pay kuce gledaju da isto tako urade.
Lepo je to bilo sa CS, kako nasi kazu "suvise je ovo dobro da bi dugo trajalo"
Ali nada uvek postoji!

Paradox lutko nedaj se..... ma bice karti za mjenjanje

Total TV: B92 Info, Kanal D, SOS i Palma Plus ponovno kodirani

Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

Regionalna satelitska platforma Total TV često, zbog tehničkih problema ili zbog nadogradnje sistema kodiranja, ima privremeno nekodirane kanale. Informativni kanal B92 Info emitirao je nekodirano gotovo mjesec dana, a dječiji Kanal D, zabavni kanal Palma Plus i sportski kanal SOS već duži vremenski period. Sva četiri kanala od danas su ponovno kodirana u sistemu VideoGuard.

Du musst angemeldet sein, um Bilder zu sehen.

Tehnički parametri:

- B92 Info; Eurobird 16A (16°E) frekvencija 10873 GHz, pol V, SR 27500, FEC: 5/6, DVB-S/8PSK

- Kanal D; Eutelsat Sesat (16°E) frekvencija 11095 GHz, pol H, SR 27300, FEC: 2/3, DVB-S/8PSK

- TV Palma Plus ; Eurobird 16A (16°E) frekvencija 10930 GHz, pol H, SR 27500, FEC: 3/4, DVB-S/8PSK

- SOS Kanal ; Eurobird 16A (16°E) frekvencija 10930 GHz, pol H, SR 27500, FEC: 3/4, DVB-S/8PSK

Autor: Resiveri.Net Portal

@paradox

Druze, prijatelju, rodjace...kako god....nema potrebe za tenzijom, nisam nikako imao na umu da tebe prozivam niti si ti jedini postupio na taj nacin, pisao sam u globalu i iznosio svoje licno misljenje i na to imam pravo. Moj slucaj je da imam 6 lokalnih karti, sve su atraktivne i neke od njih imaju orf datzu (gratis), a orf je i do sada emitovao digitalno tako da se njihov HD signal po valitetu jako malo razlikuje od obicnog. Ja licno uz tolike svoje karte (i meni su 2 totalke stale) nijednog svog peera nisam otkacio kad mu je stala karta, cak sta vise dao sam im linije od 3 karte koje ja dobijam i koje rade da bi ljudi imali total da gledaju...ali to je stvar licnog ubedjenja i razmisljanja i niti ima svrhe niti ima potrebe o tome raspravljati.

Sto se tice napretka u resenju problema, opet ne vidim zasto bi nama stetilo da se pise o tome, u zavisnosti ko kakav motiv ima moze stetiti onome ko ima u planu da profitira od toga, ostalima moze samo koristiti. Druga strana medalje je da smo svi svedoci o slucaju poljaka koji je jedini iscitavao digi kartice i profitirao na taj nacin, epilog takodje svi znamo (nazalost), da su te informacije bile public i da je svako od nas ili vecina to isto radio niko ne bi zavrsio gde je on sada. I na kraju sto se tice totala mislim da treba diskutovati o tome i razmenjivati iskustva i rezultate jer je to najbrzi put do resenja (bar je tako u mom okruzenju) a napredan je evidentan, ECM je sada ok sa karte koja je stala, jos uvek je mrak ali i to ce se resiti a i do toga se doslo zato sto je onaj koji je iscitao dumpove to podelio sa drugima, covek koji je napravio kvalitean log izmedju karte i orrig risivera je takodje to podelio sa drugima, neki drugi ljudi koji imaju znanje u toj oblasti su takodje to podelili sa ostalima.....jer je jedini opravdani cilj da ljudi gledaju televiziju, svaki drugi interes je osudjen na propast ili je kratkog roka....:)

Pozz drustvo ja sinoc gledam ttv naravno preko orginala i u 22:18 iskljuci se receiver i pise sacekajte da se initializira i opet kao i pre 2 nedelje update i sad mi pise ovako
e svasta ja mislim tek su je sad zabetonirali
Entitlement info
00a 30-06-2011
008c 30-06-2011
0096 30-06-2011
00aa 30-06-2011
00c8 30-06-2011
00ff 30-06-2011
011 02-07-2011
0ff0 02-07-2011
0ff3 02-07-2011
0fff 02-07-2011

pa pogledaj sta sad pod statistikom stoji..

Zurück
Oben