novitec
Ist gelegentlich hier
AW: upozorenje za korisnike total tv-a
:emoticon-0138-think ja je ne vrce vise nazad u orginal pa makar istrulela u drimi neznam zasto ali sam ubedjen da ima ljudi koji ce to da sje..edu njihov kljucic a mozda i ima vec takvih samo jos nismo naleteli na njih i posle da radi ki schwitzerski satic :emoticon-0105-wink: onda jedno hladno:emoticon-0167-beer: i coolijada
kkiale: kada se samo vratim nazad od gold wafe kartice pa fun 1-2-3... pa onda ona bela, neznam ni kako se vabi vise pa ovo ono, sve to ljudi napravili kako kaze murati "doci ce taj dan" i verujem u to a jos jednu lepu recenicu sam negde procitao a zvuci ovako otprilike " kada prodje ova demokratija bice sve bolje ":take_example::JC_hmmm: pozdrav svima ako nesto cujem javljam se a inace trenutno samo citam
:emoticon-0138-think ja je ne vrce vise nazad u orginal pa makar istrulela u drimi neznam zasto ali sam ubedjen da ima ljudi koji ce to da sje..edu njihov kljucic a mozda i ima vec takvih samo jos nismo naleteli na njih i posle da radi ki schwitzerski satic :emoticon-0105-wink: onda jedno hladno:emoticon-0167-beer: i coolijada