Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

:emoticon-0138-think ja je ne vrce vise nazad u orginal pa makar istrulela u drimi neznam zasto ali sam ubedjen da ima ljudi koji ce to da sje..edu njihov kljucic a mozda i ima vec takvih samo jos nismo naleteli na njih i posle da radi ki schwitzerski satic :emoticon-0105-wink: onda jedno hladno:emoticon-0167-beer: i coolijada :okkiale: kada se samo vratim nazad od gold wafe kartice pa fun 1-2-3... pa onda ona bela, neznam ni kako se vabi vise pa ovo ono, sve to ljudi napravili kako kaze murati "doci ce taj dan" i verujem u to a jos jednu lepu recenicu sam negde procitao a zvuci ovako otprilike " kada prodje ova demokratija bice sve bolje ":take_example::JC_hmmm: pozdrav svima ako nesto cujem javljam se a inace trenutno samo citam

Znaci Bulgari sada ispali najsposobni uspeli da blokiraju te "veze"

Ovao isto od 2012 oce i Digitalb da radi. Sad hoceju svi samo njihovi resiveri da prodaju .... mozda i misliju da ce mo mi nasi Dreambox da bacimo u djubre zbog total ili Digitalb i to dalje....to je Sranje...

abwarten..mehr kann man im Moment nicht sagen..

einz ich ganz sicher ich verlängere mein abo nicht mehr, und das wurden bestimmt gleiche viele tuen.

Ab warten ob sich sowas gelohn hat.

Nije mi problem nemacki ali nekom jeste.
Tema nije poceta na nemackom i dobro bi bilo da ne ide vise tako.

@ maxgo:

tema je poceo paradox. Ne znam koji je jezik za tebe ali za mene je to srpsko-hrvatski! :emoticon-0145-shake

Naravno necemo niko tuci ako neko pise na nemackom!

Polako drustvo nemojmo bez veze raspravljat imamo veci problem moje misljenje ko hoce da pise nemacki nek pise ko nece isto je ok al posto je ovo za EX-JU raju onda lijepo bi bilo da na srpsko-hrvatsko-bosanski pisemo al sve za volju
pozz

Naravno i ja mislim da je Murati u pravu i da jezik nije bitan jer svi mi smo porjeklom iz Juge i ako neko nezna onda ga netreba grditi nego podrzati.....:dance3:

Naravno i ja mislim da je Murati u pravu i da jezik nije bitan jer svi mi smo porjeklom iz Juge i ako neko nezna onda ga netreba grditi nego podrzati.....:dance3:

Bravo Momci tako treba mi se brzo prilagodimo situaciji Tema kao tema mora ostat. I Pozdrav vama svima i ja mislim dacete problem resiti.

ko zna neke Turke kod kojih radi dsmart neka ih pitaju kako im radi..jer na tom systemu radi i nas Ttv...

ko zna neke Turke kod kojih radi dsmart neka ih pitaju kako im radi..jer na tom systemu radi i nas Ttv...

pa ima ovde u DEB ovaj moderator "bora1907" meni se cini da on zna kako radi dsmart CS. samo neznam dal razume nemacki ili samo turski???

Zurück
Oben