Aktuelles
Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

Registriere dich noch heute kostenlos, um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereichen, welche für Gäste verwehrt bleiben

upozorenje za korisnike total tv-a

AW: upozorenje za korisnike total tv-a

Bas me zanima hoceli taj to rijesiti...

AW: Re: upozorenje za korisnike total tv-a

izaslo rjesenje za total tv. meni jedan tip trazi 3000eura
poslacu mu resiver pa ako bude sve kako treba moram mu platiti....

Sta?? 3000€????? Pa prijatelju znas ti o cemu ti pricas??Ako to tacno salji ti tog tipa negde u one krasne ,,,,,,:emoticon-0179-headb
pozz

pricekajmo dok Kolega dobije Box nazad..pa da vidimo sta je radio..
Cijena je neprihvatljiva..to nema Govora..

za 3000 eura imas 10 godina da placas predplatu za kompletan total,ili 30 godina za start i plus pakete koje ja imam npr!ti...ili imas temperaturu ili je neka druga stvar u pitanju kada bi stvarno nekom platio tolike pare!

AW: Re: upozorenje za korisnike total tv-a

izaslo rjesenje za total tv. meni jedan tip trazi 3000eura
poslacu mu resiver pa ako bude sve kako treba moram mu platiti....
pa ja nemogu da vjerujem da bi neko stvarno bio u stanju platit 3000€ za tako nesto:emoticon-0179-headb. bolje bi ti bilo da odes u neki luxuzni bordel i potrosis te pare na kurve i sampanjac. ako nevolis to onda otidji radje na havaje ili na maledive ili bilo gdje drugo pa se provedi ko covjek. :emoticon-0179-headb:emoticon-0179-headb:emoticon-0179-headb

uf papreno ati cijene, je ima mozda popusta ako mu doneses vise recivera:D:D:emoticon-0105-wink:

pa ako je payserver mozda ce mu se i isplatiti :)

ma nece Jarane maricka ni da ima Milion..pa sta je Total..ako ide ide
ako ne pa Boze..Zivimo i dalje kao i prija..mozda bi mogao 30e Crkavice da
izdvojim vise nista..

ja ne mogu da svatim te gluposti, 3000 evra za Reciever, za taj usr.... bugarski total tv.

Pa valjda covek stavio jedno 0 previse sa greskom :emoticon-0178-rock:

ako je payserver i bude jedan od te manjine sto ce to platit, mozda bi mu se isplatilo imo bi sigurno dosta clienta

alo bre narode. polako sada. covek se trudi da nam javi da li moguce totaltv da se prati ponovo putem cs-a. nasao je coveka sto mozda moze to sredi. a vi pisete ovde sta bi vi radili sa 3000€. svako moze da uradi sto zeli i da zivi svoj hobi. kao naprimer nasi cenjeni kolege @narog ili @murati sto redovno posetuju bordell. ima i neki useri (necu izjaviti njihove nickove) ovde sto konsumiraju viagru. koliko bi to izaslo za 3 godine? znaci sta je to da mozes gledati total na dreambox. drugi sto nemaju toliko kintu i sto su siromasni kao ja ili @umago ce cuvamo guske i patke.

@doo.eddy
ocekujem feedback od tebe. ovi gore neka lupaju sta hocu. rame uz rame. nebrini uz tobom sam i mogu da delim kartone ovde.

ma nisam ja naseg Kolegu kritizovao... onoga sto trazi toliko..
naravno dam instersuje sta ce biti od toga..
a reci od kud ti znas gejd ja hodam???dati nisi onaj stoceka ispred i trazi za 50 :D

Zurück
Oben