banan61 Ist oft hier Premium Registriert 8. Mai 2009 Beiträge 163 Reaktionspunkte 15 Punkte 78 Ort NRW 18. April 2015 #1 Hallo, jest jakis uniwersalny program do flash-owania biosu? Musze flash-owac nizszy bios, laptop mi na to nie pozwala, blad nizsza wersja. Mam laptop Lenovo G50-30 bios jest z "whitelisting" WiFi Card. Idzie to jakos bezpiecznie zlikwidowac- ominac? Pozdro
Hallo, jest jakis uniwersalny program do flash-owania biosu? Musze flash-owac nizszy bios, laptop mi na to nie pozwala, blad nizsza wersja. Mam laptop Lenovo G50-30 bios jest z "whitelisting" WiFi Card. Idzie to jakos bezpiecznie zlikwidowac- ominac? Pozdro
OP OP banan61 Ist oft hier Premium Registriert 8. Mai 2009 Beiträge 163 Reaktionspunkte 15 Punkte 78 Ort NRW 8. Mai 2015 #2 AW: Uniwersalny program do Bios Mam laptop Lenovo G50-30 bios jest z "whitelisting" WiFi Card. Idzie to jakos bezpiecznie zlikwidowac- ominac? Zum Vergrößern anklicken.... Nikt nic nie wie na ten temat? Moze to idzie jakos ominac?
AW: Uniwersalny program do Bios Mam laptop Lenovo G50-30 bios jest z "whitelisting" WiFi Card. Idzie to jakos bezpiecznie zlikwidowac- ominac? Zum Vergrößern anklicken.... Nikt nic nie wie na ten temat? Moze to idzie jakos ominac?