Tvp pl.

Du kannst dir doch den Steam einfach auf der offiziellen Seite kostenlos angucken.

Kolego Swen1111 on chce ogladac bundeslige .
Tylko na Viaplay pl

Na czym chce ogladac tez nie wiadomo, przystawka i w 5 minutek oglada.

Poszukaj na forum : dezor

Narazie Adas

Oglądam w PL i DE, iptv box X96 z listy od chińczyka zapłacone przez paypal. Dawniej Aliexpress teraz Alibaba.
Nikt nic nie blokuje.Korzystam jednocześnie na kilku odbiornikach. Listy nie udostępniam.

Mam konto w mogadiszu, czy ono inaczej "smierdzi", najwazniejsze ze wykonujesz zakup za pomoca VPN, pozniej to nie gra roli gdzie jestes w EU.

Narazie Adas
Nie daa rady, jestem polaczony z Polskim Routerem, Polska IP, ale Viaplay za kazdym razem chce Polska Karte kredytowa, i hu...

to co za problem , w dzisiejszych czasach konto bankowe otwiera sie online , kase z calego swiata idzie przelewac online , jak chca wplate z polskiego konta to przelej se z niemieckiego na polskie i zaplac polskim

to nie jest Problem, tylko jak kolega pisze ze inaczej tez dziala to po co mi zalozyc jeszcze jedno konto

EDIT
Konto w Revolut (Polskie) i dziala, 10 min i gotowe

Zuletzt bearbeitet:
Ja mam inną niespodziankę.
Mam z Alibaba listę m3u (line.rs4ott).
Lista działa w DE na kilku urządzeniach na tym samym IP oraz na różnych IP.
Natomiast w PL TVbox przez światłowód nie łączy.
Czy polski dostawca internetu filtruje czy chińczyk kombinuje?
Wcześniejsza lista z (pandar) świeciła w DE i PL.
Żeby oglądać iptv w DE i PL trzeba mieć dwie listy?

@opaadam / @Adonis_0

wedlug Regulaminu Forum nie dozwolone jest uzywanie dwoch profilow

EDIT
a jak masz problem z twoim Payserverem to zapytaj tam, my nie supportujemy

Zuletzt bearbeitet:
Jezeli szukasz porzadniej niemieckiej listy, zobacz seroip w google, wiecej nie moge napisac bo dodo bedzie krzyczal.
Tutaj widac ze ktos sie specjalizuje pod DE, support bardzo mily i sa tesciki na 48h.

Narazie Adas

nikt nie krzyczy, mozecie Support na S4A przenies i po sprawie

Nie az tak to myslalem, poprostu sa uzytkownicy co zero pojecia maja, nawet google ciezko obsluguja jak widac, niech kupuja, ale zero pomocy tu czy tam.

Kupic to oni i tak cos kupia, ale nikt nie ma ochoty te zale czytac, bo ta zabawa ma dwie strony, i tak zaraz wyskoczy ze ma zaciecia na chinskim ,,guwnianym,, sprzecie.

Jezeli gdzies cos kupisz , tam swe zale wylewaj,

I jeszcze jedno, jezeli znalazles to forum, wiec czytac potrafisz, a lektury jest tutaj w brud, ale trzeba chciec, tez sobie kupuje co mi sie podoba, czy czytales gdzies ze u mnie cos nie dziala a mialo by, nigdy!

Na forum masz napisane co masz kupic i jak ustawic zeby bylo slonecznie, a jak chcesz tanio to do kazdego dönera dostajesz dostep na miesiac

Narazie Adas

Zuletzt bearbeitet:
Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…