Digital Eliteboard - Das Digitale Technik Forum

Registriere dich noch heute kostenloses um Mitglied zu werden! Sobald du angemeldet bist, kannst du auf unserer Seite aktiv teilnehmen, indem du deine eigenen Themen und Beiträge erstellst und dich über deinen eigenen Posteingang mit anderen Mitgliedern unterhalten kannst! Zudem bekommst du Zutritt zu Bereiche, welche für Gäste verwehrt bleiben

Trustul Realitatea lansează Realitatea Sportivă și Realitatea Star din 1 decembrie 2021

josef.13

Best Member
Boardveteran
Registriert
1. Juli 2009
Beiträge
28.432
Lösungen
1
Reaktionspunkte
48.029
Punkte
1.083
Ort
Sachsen
Trustul Realitatea anunță că pe 1 decembrie 2021 lansează două televiziuni noi: Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

"De Ziua României, cele trei televiziuni ale Trustului Realitatea își unesc forțele de 1 Decembrie. Începând cu ora 18:00, vom face show total, marca Realitatea. Urmărim realitatea pas cu pas: paradă militară, știri, transmisiuni în direct din toată țara, reportaje emoționante cu români de pretutindeni, interviuri incendiare cu vedete mondene și din lumea sportului, muzică populară și de petrecere, stand-up comedy, dansuri și ansambluri folclorice de top. Din 1 Decembrie, cei mai buni jurnaliști din România fac echipă cu Anamaria Prodan și Kamara într-un show de neratat! Artiști de top ai României, vedete, oameni ai sportului și prezentatori surpriză își vor da pase într-un spectacol fenomenal. De 1 Decembrie, cele trei televiziuni marca Realitatea - Plus, Sportivă și Star - dau mâna cu românii din toate colțurile lumii și le prezintă Realitatea așa cum n-au mai văzut-o niciodată! Din 1 Decembrie, Realitatea face Marea Unire!"

Anamaria Prodan şi Kamara au dezvăluit pentru Realitatea Tv ce se va vedea la televizor, de 1 decembrie, cu ocazia lansării celor două televiziuni noi, Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

"Nu știu în România, în momentul ăsta, un personaj, un promotor, cum este Edi (Eduard Eremia, n.r.), care să poată să aibă acces oriunde pe pământul ăsta. Toate aceste gale care s-au făcut, în ultima perioadă, care au înnebunit pe toată lumea și pe care o să le vedeți la Realitatea Sportivă. Cu el voi face cea mai puternică emisiune, cel mai puternic reality show care a existat vreodată în România, filmat la un standard cum nu există la nicio televiziune. Suntem o fabrică de stele", a dezvăluit Anamaria Prodan.

"Va fi ceva diferit, din capul locului. Pentru că, înainte de toate, nu va fi doar sport. Va fi și sport, și divertisment. Va fi muzică, va fi film, vom vorbi și despre cărți, va fi o nebunie cum nu s-a mai văzut! Și felul cum va fi filmat și cum ne vom comporta noi în emisiune va fi ceva inedit", a completat Kamara.
În ședința CNA din 25 iunie 2020, S.C. PHG MEDIA INVEST SRL București a obținut licențe audiovizuale HD și 4K pentru difuzarea națională prin satelit și prin rețele de comunicații electronice a serviciilor de programe Realitatea Sportivă și Realitatea Star.

Notă: Mai multe detalii despre cele două noi televiziuni Realitatea găsiți AICI. Cele doua televiziuni vor fi adăugate în lista de recomandări online tv pe HD Satelit, atunci când vor deveni disponibile in mod gratuit prin internet.

Sursa: hdsatelit
 
Zurück
Oben