Dies ist eine mobil optimierte Seite, die schnell lädt. Wenn Sie die Seite ohne Optimierung laden möchten, dann klicken Sie auf diesen Text.

Sziasztok Magyarok

AW: Sziasztok Magyarok

Én is üdvözlöm az "új" magyar tagokat.:360:
Kicsi az ország, de nagy a világ, persze Magyarokat mindenhol lehet találni.
Csak keresni kell.

Kellemes hétvégét!:drinks:

2011. július 22, 18:35
1°W - Thor 5/6
12265 V (tp 29) DVB-S [SR 28000] [FEC 7/8]
Viasat Explorer
pillanatnyilag szabadon fogható

Üdvözlet

- satmensch - (tányérember???)

1°W - Thor 5/6
12265 V (tp 29) DVB-S [SR 28000] [FEC 7/8]
Viasat Explorer

2011. július 25, 17:30
... és sajnos ismét kódolt

Üdvözlet

Akkor ismertetem egyik ismerősöm megoldhatatlannak tűnő problémáját

Azt gondolom ez jó lesz ha még nem oldódott meg a dolog.
Link veralten (gelöscht)

vagy még a #76 alatt keresd, sajna regisztrálni kell. A linkek élnek
Link veralten (gelöscht)
Üdv, Zoli

Három kódolatlan nap lesz az HBO-n

Az HBO huszadik születésnapja alkalmából három napon keresztül, október 21. és 23. között kódolatlanul sugározza az HBO és az HBO HD adását.

2011. Október 21-én reggel hat óra és 24-én reggel hat óra között kódolatlanul sugároz az HBO. Többek között a magyar HBO első saját gyártású, folytatásos sorozata, a Társas játék első két epizódja, a Boardwalk Empire - Gengszterkorzó második évadjának első része, valamint a teljes Millennium-trilógia látható lesz a kódolatlan hétvégén.

A társaság közleménye szerint az HBO minden partnere számára lehetővé teszi, hogy a háromnapos időszakban kódolatlanul sugározza műsorát, azonban csak akkor elérhető a kódolatlan adás, ha az adott televíziós szolgáltató ezt előfizetői számára lehetővé teszi. Várhatóan az alábbi szolgáltatók biztosítják előfizetőik számára a kódolatlan elérést: DIGI kábel, Hello HD, Invitel, MinDig TV Extra, PR-Telekom, T-Home, TARR, UPC kábel, UPC Direct és VidaNet.

Forrás:

Üdvözlet

Sziasztok,
jelenleg a Duna TV-én van egy futószalag, amelyben közlik
- Nov 24-töl megszűnik az adás a Thor 5/6 műholdon.
Egyben kérik az át állítást az Eurobird 9A-ra.:emoticon-0179-headb
Tudtok valamit róla? Ez biztos megint kódolt lesz.
Üdv.
Witep

Szia Witep!
Az Eurobird_9A-n már néhány hónapja fut a Duna_1 és Duna_2. Kódolatlanul! És kódolatlan is fog maradni.
Csak annyi történt, hogy valaki észbekapott, mekkora butaságot csináltak, amikor a Hotbird(13°E) műholdon lévő m2 + Duna_1 + Duna_2 adókat két különböző műholdra költöztették. Azóta a 3 szabadon fogható magyar adóhoz 2 antenna kellett. Most ez a szerencsétlenkedés szűnik meg. Az összes (3) kódolatlan magyar adás EGY műholdról - Eurobird_9A (9°E) - lesz fogható.
Arról, hogy melyik a jobb, a 9°E vagy az 1°W lett volna-e jobb, lehet elmélkedni, de szerintem mindegy. A lényeg, hogy ismét egy antenna elég a 3 magyar adóhoz.
Emiatt fog megszűnni 2011. október 24-én a Duna_1 és Duna_2 a Thor (1°W) műholdon!

Üdv!

Én is mindenkinek kellemes meghitt adventi hétvégéket kívánok!

A Duna2, Duna2_HD már megszűnt a Thor 1°W műholdon.
A DunaTV még megy, de biztosan nem sokáig, mert most már folyamatosan fut a felirat!

Üdv!

Zuletzt bearbeitet:
Für die Nutzung dieser Website sind Cookies erforderlich. Du musst diese akzeptieren, um die Website weiter nutzen zu können. Erfahre mehr…