AW: Syn sie zeni a ja musze mu Hochzeit przygotowac
wiesz jak by to bylo fajnie, zeby poszli w pizdu, synowo siedzi juz u nos 3 tydzien, a jutro zjadom goscie z Moskwy, i zostanom tydzien czasu, gorzola kupiono , chyba dokupia harmoszka i zaczna im na ogrodku grac,oczywiscie ruskie piosenki
wyglondo na to ze chybo jo wyemigruja,
staro sie rozumi z synowom, siedzom kawa popijajom, wieczorem winko, a jo patrza i sie zastanowiom , jak ich sie pozbyc.
a jak przyjdom wnuki to moja staro calkiem zglupieje. jo chyba nie zglupieja, bo wiecej nie idzie zglupiec. Potwiedzeniem tego jest fakt, ze jo sie zgodzil ,zeby na razie u nos mieszkali.
rozglondajom sie zamieszkaniem, ale u nos za 3 pokoje chcom 700 + Nebenkosten, a synek zarobi 1700 netto,
rosyjska zona na razie nie moze isc do roboty , bo nie mo Aufenthaltserlaubnis,
mo jakies gupie wyksztalcenie , chyba to sie nazywo bachelor, nawet nie wiem co to jest, wiec jak tako wyslac do sklepu za kasjerka, albo putzfrau, a zreszta nie zno jeszcze dobrze niemieckiego
musi najpierw uznac dyplom itd. itp. po qweselu mom 2 tydnie spokoju bo leca na Dominikana.
probowolech moja statro gonic, ale mi uciekla, chociaz jak sama godala, uciekala bardzo powoli, a mimo to jo jom nie umiol dogonic, bo kolano kapput. Dopiero jak stanela to zech jom dorwol