SportKlub+ u Total TV HR

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von murati, 14. Februar 2009.

 1. murati
  Offline

  murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  27. März 2008
  Beiträge:
  7.712
  Zustimmungen:
  4.374
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Reitten
  Ort:
  Digital-Eliteboard
  Sport Klub+ od sada dostupan i pretplatnicima Total TV-a u Hrvatskoj

  Sportski kanal Sport Klub+ koji je posvećen nogometu od jučer je postao dostupan i pretplatnicima regionalne digitalne satelitske pay tv platforme Total TV u Hrvatskoj. Naime, ekskluzivno pravo na emitiranje Sport Kluba+ dosad je imala T-comova IPTV platforma MAXtv u kojoj se kanal Sport Klub+ još pojavio sredinom 10. mjeseca 2007 godine - dakle prije nešto više od godinu i četiri mjeseca.


  [​IMG]Čini se da je ekskluzivitet T-coma na SportKlub+ konačno istekao pa sada i druge digitalne platforme u Hrvatskoj imaju priliku uvrstiti ovaj sportski kanal u svoju ponudu. To bi osim Total TV-a u budućnosti mogle napraviti kabelska televizija B.net i eventualno satelitska platforma Digi TV koja je jedini konkurent Total TV-u na području DTH (Direct to Home) usluga.
  Što se Total TV-a tiče, Sport Klub+ dostupan je u okviru paketa Total TV 1 (osnovni paket) zajedno sa većinom drugih atraktivnih kanala kao što su Sport Klub, History Channel, Golf Klub i Discovery Channel. Cijena paketa ostaje nepromjenjena. Kanal je uvršten i u službenu ponudu platforme na službenim web stranicama Total TV-a za Hrvatsku.
  [​IMG]
  Sport Klub+ dodatak je glavnom kanalu Sport Klub, a posvećen je isključivo nogometu. Kanal je lokaliziran na hrvatski, srpski i slovenski jezik. U platformi Total TV na satelitu Eutelsat W2 na 16° istočno, Sport Klub+ emitira na frekvenciji 11.428 GHz V, Symbol Rate 30000, FEC 5/6 Mpeg2 kodirano u sistemu NDS Videoguard. Ova frekvencija koristi se i za distribuciju do kabelskih i drugih digitalnih platformi u regiji.
  Na Sport Klubu+ emitiraju se (između ostalih) argentinska prva nogometna liga, njemačka Bundesliga, Bundesliga 2, portugalska liga, FA cup, francuska Ligue 1, grčka prva liga, nizozemski Eredivisie, belgijska prva liga te brojne emisije i magazini sa specijaliziranih klupskih televizija.
   
  #1

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.