Information ausblenden
Das Digital Eliteboard ist ein Kostenloses Forum. Wenn du alle Bereiche sehen möchtest oder Fragen hast, musst du dich zunächst Registrieren.

Jetzt Registrieren

SportKlub+ u Total TV HR

Dieses Thema im Forum "Ostalo" wurde erstellt von murati, 14. Februar 2009.

 1. murati
  Offline

  murati Super-Moderator Digital Eliteboard Team

  Registriert:
  27. März 2008
  Beiträge:
  7.742
  Zustimmungen:
  4.402
  Punkte für Erfolge:
  113
  Beruf:
  Reitten
  Ort:
  Digital-Eliteboard
  Sport Klub+ od sada dostupan i pretplatnicima Total TV-a u Hrvatskoj

  Sportski kanal Sport Klub+ koji je posvećen nogometu od jučer je postao dostupan i pretplatnicima regionalne digitalne satelitske pay tv platforme Total TV u Hrvatskoj. Naime, ekskluzivno pravo na emitiranje Sport Kluba+ dosad je imala T-comova IPTV platforma MAXtv u kojoj se kanal Sport Klub+ još pojavio sredinom 10. mjeseca 2007 godine - dakle prije nešto više od godinu i četiri mjeseca.


  [​IMG]Čini se da je ekskluzivitet T-coma na SportKlub+ konačno istekao pa sada i druge digitalne platforme u Hrvatskoj imaju priliku uvrstiti ovaj sportski kanal u svoju ponudu. To bi osim Total TV-a u budućnosti mogle napraviti kabelska televizija B.net i eventualno satelitska platforma Digi TV koja je jedini konkurent Total TV-u na području DTH (Direct to Home) usluga.
  Što se Total TV-a tiče, Sport Klub+ dostupan je u okviru paketa Total TV 1 (osnovni paket) zajedno sa većinom drugih atraktivnih kanala kao što su Sport Klub, History Channel, Golf Klub i Discovery Channel. Cijena paketa ostaje nepromjenjena. Kanal je uvršten i u službenu ponudu platforme na službenim web stranicama Total TV-a za Hrvatsku.
  [​IMG]
  Sport Klub+ dodatak je glavnom kanalu Sport Klub, a posvećen je isključivo nogometu. Kanal je lokaliziran na hrvatski, srpski i slovenski jezik. U platformi Total TV na satelitu Eutelsat W2 na 16° istočno, Sport Klub+ emitira na frekvenciji 11.428 GHz V, Symbol Rate 30000, FEC 5/6 Mpeg2 kodirano u sistemu NDS Videoguard. Ova frekvencija koristi se i za distribuciju do kabelskih i drugih digitalnih platformi u regiji.
  Na Sport Klubu+ emitiraju se (između ostalih) argentinska prva nogometna liga, njemačka Bundesliga, Bundesliga 2, portugalska liga, FA cup, francuska Ligue 1, grčka prva liga, nizozemski Eredivisie, belgijska prva liga te brojne emisije i magazini sa specijaliziranih klupskih televizija.
   
  #1

Direkt Antworten

Überprüfung:
Der Entwurf wurde gespeichert Der Entwurf wurde gelöscht

Diese Seite empfehlen

OK Mehr information

Diese Seite verwendet Cookies. Mit Ihrem Klick auf OK stimmen Sie der Verwendung von Cookies zu. Andernfalls ist die Funktionalität dieser Website beschränkt.